Pranie
Wróć do W domu#201 Kat
Tyle, że te gumki do bransoletek cały czas można kupić, niewykluczone jednak, że coś tam się zmieniło i posiadają potrzebne atesty.
-- (Agata.d):
Z tymi atestami, to może być racja, bo kiedyś dawno temu mój siostrzeniec robił takie bransoletki z gumek recepturek takich malutkich, jakoś tam się przeplatało to to przez siebie, dokładnie nie wiem jak, ale wiem, że po jakimś czasie te gumki zostały wycofane właśnie ze względu na brak atestów, podobno noszenie tego mogło powodować raka, a to były gumki kupowane w sklepie z zabawkami i nie trzeba było ich narażać na wysokie temperatury, żeby szkodziły.
--
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#202 mustafa
A ja wszystkie skarpetki mam dokładnie takie same. Znaczy, mam zwykłe i stopki, ale kupiłem hurtem chyba ze 20 par stopek i ze 40 zwykłych, wszystkie białe i problem znika. Polecam. Jedyny problem to różny stopień zużycia, ale to widać od razu po dotknięciu. Składanie idzie migiem i żadne gadżety nie są potrzebne.
#203 Zuzler
Powiem Ci, że dostać milion takich samych skarpetek dla bab może nie być wcale tak prosto. Zresztą mnie wszystkie białe czy wszystkie czarne i tak nie urządzą, więc rada dobra, ale nie dla każdego. :(
#204 Agata.d
Dokładnie, poza tym ja chyba bym nie chciała mieć wszystkich takich samych.
#205 mustafa
Alegro.pl
Sprzedają po 10, po 20, więc wystarczy kilka zestawów.
-- (Zuzler):
Powiem Ci, że dostać milion takich samych skarpetek dla bab może nie być wcale tak prosto. Zresztą mnie wszystkie białe czy wszystkie czarne i tak nie urządzą, więc rada dobra, ale nie dla każdego. :(
--
#206 zywek
nO U KOBIET TO MOŻE I FAKTYSZCZNIE SIĘ NIE DA, BO DO JEDNEGO BUTA TAKA, DO DRUGIEGO INNA, ALE PRZECIEŻ MOZNA KUPIĆ JUNIWERSALNE 3 ZESTAWY DO 3 RÓŻNYCH POTRZEB, NO CHYBA, ŻE NIE MOŻNA :d
#207 Zuzler
Można niby, ale czasem ile butów, tyle potrzeb. A butów to wiesz, ja np. tylko w sportowych naginam, a i tak z 5 par różnych kolorów się zebrało. A że wychodzę z założenia, że skarpetki mają mi pasowac albo to buta, albo do spodni...
#208 mustafa
Białe chyba pasują zawsze do wszystkiego.
#209 Numernabis
Tak, ubierze się na czarno, i do tego założy białe skarpetki, powodzenia.
#210 MarOlk
Białe skarpetki, mokasyny... ech... szalone lata 90-te... :D
#211 Zuzler
A i tu się z przedmówcą zgodzę. Na ile wiem, to to jest połączenie fatalne i obciachowe.
#212 Numernabis
Dokładnie, ale kiedyś w życie wprowadził taki zestaw Michael Jackson i tak dłuuugo tyło, białe skarpety do wszystkiego :), ale teraz białe skarpetki to w ogóle opciach, no chyba, że stópki.
Moda jednak lubi wracać i kto wie, może to i wróci.
#213 MarOlk
Znaczy ten... białe zawsze latem noszę. Faktycznie może stópki albo te z tych niższych.
#214 Agata.d
No białe skarpetki do czarnego to może nie, ale biała bluzka do czarnych spodni czy spódnicy pasuje.
#215 Julitka
Jasna góra do ciemnego dołu - pewnie. Klasyka.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.