Transcription
Witam serdecznie. Wątek reaktywowany z klango przez niejaką daną arię. I myślę bardzo warty i godny uwagi. Słuchajcie, w tym wątku podzielmy się tym wszystkim, co mamy najlepsze. Jakie mamy talenty. Jeżeli ktoś z nas potrafi śpiewać, niech pokaże, jak śpiewa. Jeżeli ktoś z nas gra na jakichś instrumentach, czy może ma jakieś nagrania, to zapraszam śmiało do pochwalenia się tym, podzielenia się z tym. Technologia jest dowolna. Wszystkie jakieś wirtualne kable, nie kable. Jeżeli ktoś ma jakieś nagranie już nagrane, proszę bardzo, to można przestreamować jak najbardziej. Ja tutaj postaram się za chwileczkę przestreamować mój jeden ulubiony utwór. Który zagrałem, nagrałem w studiu nagrań profesjonalnym na dwoje skrzypiec z akompaniementem fortepianowym, tam ściągniętym z internetu. Także śmiało zachęcam, nie bójcie się, pokażmy na co nas stać. Jeżeli ktoś ma inne jakieś ukryte talenty aktorskie, no niby powiedziałem, że wątek dla... ...to... ...też zachęcam. Zachęcam, zachęcam, śmiało, pokażmy co potrafimy.