Forum

SimpleNote

!Archiwum

Poprzednia 16 / 16

DJGraco

#301 ·

Nio jak widzisz? Rozwija się.

Krystian43

#302 ·

po aktualizacji:
SUCCESS: The process "sn.exe" with PID 15288 has been terminated.
Traceback (most recent call last):
File "C:\dane\SimpleNote\replacer\main.py", line 12, in
File "zipfile.py", line 1239, in __init__
FileNotFoundError: [Errno 2] No such file or directory: 'C:\\Users\\tosto\\Downloads\\snerw\\sn.zip'
[2588] Failed to execute script main

albo zrobiłem coś źle albo błędna aktualizacja, spokojnię mam kopię i link działa
Wczytywanie sygnatury nie powiodło się (kod błędu: 0x500), skontaktuj się z zespołem elten aby zgłosić błąd.

Krystian43

#303 ·

zapomniałem doprecyzować, to się stało po użyciu snup.exe czyli updatera
Wczytywanie sygnatury nie powiodło się (kod błędu: 0x500), skontaktuj się z zespołem elten aby zgłosić błąd.

zywek

#304 ·

1 likes
Ojejej, jak ściągasz z nvps.pl/snerw.zip to nie używaj aktualizatora w najbliższym momencie, bo przecież nie ma oficjalnej aktualizacji w głównym kanale.

Krystian43

#305 ·

Lepiej by było gdyby aktualizator pisał że nie ma dostępnych aktualizacji niszprosić użytkownika aby nie sprawdzał ich. Wiem że narazie to beta ale to tylko sugestia. Fajnie tesz by było aby defender nie widział w nim troiana.

zywek

#306 ·

1 likes
A widzi? U mnie nie widzi :O

Lowca_Androidow

#307 ·

1 likes
U mnie również nie rozpoznaje go jako trojana
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

zywek

#308 ·

Edytowano 1 likes
0.51post2:
Mirriel: Teksty powinny pobierać się poprawnie. Dodano możliwość zdefiniowania dwóch ( na razie) autorów, niezbędne w chwili, gdy tekst udostępniał więcej niż 1. Pasek postępu powinien zachowywać się w miarę poprawnie, gdy wątek ma więcej niż dwie strony (nikt nie testował poza mną).
Wszystko inne: Poprawione Polskie znaki w interfejsie. Podwaliny pod nowe ustawienia (które nie będą tracone przy ich zapisie) (proponuję na razie z tym nie eksperymentować, działa na starej zasadzie. Ustawić raz i nie ruszać.)
Podwaliny pod ujednolicony dialog importu dokumentów zdalnych (z internetu) na razie nie działa, tylko lista i pola edycji.
Poprawiony zapis plików .txt na Windowsie (hehe, cóż za podstawy). Powinno działać.
Poprawki w blogspocie, by pobrać zawartość bloga wymagany jest adres do spisu treści. W przeciwnym razie nie działa (poprawię później z wykorzystaniem feeda, o ile będzie dostępny, a nie wszędzie jest).
Eksperymentalne wsparcie dla wattpada.
Uwaga!
Gdy nic się z ao3 nie chce pobierać, prawdopodobnie wymagane będzie logowanie (dopiszę w następnej wersji, w nieokreślonej oczywiście przyszłości).
Do poprawnie przeprowadzanej aktualizacji wymagane jest podniesienie uprawnień (uruchomić sn.exe z uprawnieniami administratora, nie miotać się, wszystko się zwiesi, normalka p którejś aktualizacji windowsa. W zależności od prędkości łącza wszystko będzie się pobierać szybciej lub wolniej).
Ci, co pbieral snerw.zip z https://nvps.pl/snerw.zip powinni móc przeprowadzić aktualizację od strzała (po podniesieniu uprawnień), wszyscy inni, proszę pobrać plik
https://nvps.pl/sn/snup.exe
i umieścić w katalogu z programem.

lalar123

#309 ·

nie wiem co robię źle. wklejam id fanficka. 13038375 daję ok ale nic się niedzieje pokazuje loading sto procent ale nie przenosi mnie jakby do okna z tekstem. a jak dam escape to easy read okienko jest puste. nie rozumiem.
Cholerne wstrętne sample w suno!

zywek

#310 ·

1 likes
Nie działa fanfiction.net i nie będzie działać, dopóki nie kupię jednego modułu, który nawet nie wiem ile kosztuje.
Poprzednia 16 / 16