Forum

SimpleNote

!Archiwum

Poprzednia 15 / 16 Następna

DJGraco

#281 ·

Ja też tego nie rozumiem, octarine ma inne założenia od Simple Note, ale oczyywiście szanuję twoją decyzję i trudno.

Julitka

#282 ·

1 likes
Czek, ale co jedno ma z drugim wspólnego??? xddddddd
-- (zywek):
W związku z prężnym rozwojem octarine rozważam wyrzucenie kodu tego ścierwa na śmietnik, tak jakby kogoś to jeszcze interesowało.

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

mojsior

#283 ·

1 likes
simple note jest notatnikiem a octarine to zupełnie inny program.
Nie porzucaj tego

daszekmdn

#284 ·

1 likes
Może się nie wczytał ;).
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

zywek

#285 ·

1. Rozważam, jaknapisałem gdzieś tam z 6 postów wstecz.
Na pewno jedna aktualka się pojawi w bliżej nieokreślonej przyszłości, bo ta ostatnia to dramat.
Zresztą, klepanie tego programu w tej formie to jakiś żart jest, każdy troche rozgarnięty może sobie podpier... hm... niczyć kod, bo wcale śmieszne nie jest.

Lowca_Androidow

#286 ·

4 likes
Żywku, argument o kradzieży kodu jest kiepskim argumentem.
Cóż, jeśli ktoś nieuczciwy tak zrobi to jego problem, a to Twój projekt, Twoja praca i po jej zakończeniu i już teraz możesz się czuć dumny
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

longshoot

#287 ·

4 likes
stary tyle zajebistych funkcji żeś tam dodał z moją czy bez mojej rekomendacji, i przynajmniej worda nie muszę kupować czy instalować innych programów do różnych formatów. Naprawde dobry łatwqy w obsłudze program. nie porzucaj tego.

Julitka

#288 ·

1 likes
A jeżeli uważasz, że to Ci się nie opłaca, motywacją może być ustalenie opłat. Maleńkich, symbolicznych, ale zawsze. :)
-- (longshoot):
stary tyle zajebistych funkcji żeś tam dodał z moją czy bez mojej rekomendacji, i przynajmniej worda nie muszę kupować czy instalować innych programów do różnych formatów. Naprawde dobry łatwqy w obsłudze program. nie porzucaj tego.

--

zywek

#289 ·

Żadnych tam opłat. Najbardziej to tu mi chodzi o zwykłe złodziejstwo i liczbę faktycznie zainteresowanych jednostek.

Julitka

#290 ·

1 likes
Tzn. jakie złodziejstwo?
-- (zywek):
Żadnych tam opłat. Najbardziej to tu mi chodzi o zwykłe złodziejstwo i liczbę faktycznie zainteresowanych jednostek.

--

Lowca_Androidow

#291 ·

1 likes
Proceder złodziejstwa istnieje również w przypadkach płatnego oprogramowania i to zabezpieczonego, tego nie da się uniknąć.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

lalar123

#292 ·

Ja tam baaardzo kocham wręcz simple note tylko nie wiem gdzie pobrać najnowszą wersję by całe fanficki z fanfiction.net mi się otwierały.
Cholerne wstrętne sample w suno!

zywek

#294 ·

1 likes
Ale jeszcze updater z tego wątku... Ehh, wszystko to porozpieprzane wszędzie, gdzie się da... Kiedyś trza będze zrobic porządek.

Krystian43

#295 ·

program niepoprawnie wyświetla polskie znaki oraz jest sporo błędów w gui
Wczytywanie sygnatury nie powiodło się (kod błędu: 0x500), skontaktuj się z zespołem elten aby zgłosić błąd.

Krystian43

#296 ·

a i nie ma update.exe w zipie z programem
Wczytywanie sygnatury nie powiodło się (kod błędu: 0x500), skontaktuj się z zespołem elten aby zgłosić błąd.

zywek

#297 ·

2 likes
Wiem, poprawka jest w zasadzie opracowana.
Dla wszystkich, co mieli i mają, do tej pory... korzystać z programu, wersja testowa z jakimiś tam poprawkami i z updaterem... Z tego co pamiętam.
https://nvps.pl/snerw.zip

DJGraco

#298 ·

Problemy z polskimi znakami naprawione. Ustawienia dalej się długo ładują i nie działa escape do zamknięcia ich,
I kolejny błąd tóż z przed chwili. Jak testowo zmieniłem język na angielski dałem zapisz i wyszedłem z programu po uruchumieniu exeka mam coś takiego
Fatal error detected dialog Failed to execute script main

I program sięzamyka

zywek

#299 ·

1 likes
Sprawdzę.

patrykkubaszczyk

#300 ·

mnie właśnie zastanawiało czy ten programiks się rozwija.
Poprzednia 15 / 16 Następna