Ja też tego nie rozumiem, octarine ma inne założenia od Simple Note, ale oczyywiście szanuję twoją decyzję i trudno.
1 likes
Czek, ale co jedno ma z drugim wspólnego??? xddddddd
-- (zywek):
W związku z prężnym rozwojem octarine rozważam wyrzucenie kodu tego ścierwa na śmietnik, tak jakby kogoś to jeszcze interesowało.
--
-- (zywek):
W związku z prężnym rozwojem octarine rozważam wyrzucenie kodu tego ścierwa na śmietnik, tak jakby kogoś to jeszcze interesowało.
--
1 likes
simple note jest notatnikiem a octarine to zupełnie inny program.
Nie porzucaj tego
Nie porzucaj tego
1. Rozważam, jaknapisałem gdzieś tam z 6 postów wstecz.
Na pewno jedna aktualka się pojawi w bliżej nieokreślonej przyszłości, bo ta ostatnia to dramat.
Zresztą, klepanie tego programu w tej formie to jakiś żart jest, każdy troche rozgarnięty może sobie podpier... hm... niczyć kod, bo wcale śmieszne nie jest.
Na pewno jedna aktualka się pojawi w bliżej nieokreślonej przyszłości, bo ta ostatnia to dramat.
Zresztą, klepanie tego programu w tej formie to jakiś żart jest, każdy troche rozgarnięty może sobie podpier... hm... niczyć kod, bo wcale śmieszne nie jest.
4 likes
Żywku, argument o kradzieży kodu jest kiepskim argumentem.
Cóż, jeśli ktoś nieuczciwy tak zrobi to jego problem, a to Twój projekt, Twoja praca i po jej zakończeniu i już teraz możesz się czuć dumny
Cóż, jeśli ktoś nieuczciwy tak zrobi to jego problem, a to Twój projekt, Twoja praca i po jej zakończeniu i już teraz możesz się czuć dumny
4 likes
stary tyle zajebistych funkcji żeś tam dodał z moją czy bez mojej rekomendacji, i przynajmniej worda nie muszę kupować czy instalować innych programów do różnych formatów. Naprawde dobry łatwqy w obsłudze program. nie porzucaj tego.
1 likes
A jeżeli uważasz, że to Ci się nie opłaca, motywacją może być ustalenie opłat. Maleńkich, symbolicznych, ale zawsze. :)
-- (longshoot):
stary tyle zajebistych funkcji żeś tam dodał z moją czy bez mojej rekomendacji, i przynajmniej worda nie muszę kupować czy instalować innych programów do różnych formatów. Naprawde dobry łatwqy w obsłudze program. nie porzucaj tego.
--
-- (longshoot):
--
Żadnych tam opłat. Najbardziej to tu mi chodzi o zwykłe złodziejstwo i liczbę faktycznie zainteresowanych jednostek.
1 likes
Tzn. jakie złodziejstwo?
-- (zywek):
Żadnych tam opłat. Najbardziej to tu mi chodzi o zwykłe złodziejstwo i liczbę faktycznie zainteresowanych jednostek.
--
-- (zywek):
--
1 likes
Proceder złodziejstwa istnieje również w przypadkach płatnego oprogramowania i to zabezpieczonego, tego nie da się uniknąć.
Ja tam baaardzo kocham wręcz simple note tylko nie wiem gdzie pobrać najnowszą wersję by całe fanficki z fanfiction.net mi się otwierały.
1 likes
Ale jeszcze updater z tego wątku... Ehh, wszystko to porozpieprzane wszędzie, gdzie się da... Kiedyś trza będze zrobic porządek.
program niepoprawnie wyświetla polskie znaki oraz jest sporo błędów w gui
a i nie ma update.exe w zipie z programem
2 likes
Wiem, poprawka jest w zasadzie opracowana.
Dla wszystkich, co mieli i mają, do tej pory... korzystać z programu, wersja testowa z jakimiś tam poprawkami i z updaterem... Z tego co pamiętam.
https://nvps.pl/snerw.zip
Dla wszystkich, co mieli i mają, do tej pory... korzystać z programu, wersja testowa z jakimiś tam poprawkami i z updaterem... Z tego co pamiętam.
https://nvps.pl/snerw.zip
Problemy z polskimi znakami naprawione. Ustawienia dalej się długo ładują i nie działa escape do zamknięcia ich,
I kolejny błąd tóż z przed chwili. Jak testowo zmieniłem język na angielski dałem zapisz i wyszedłem z programu po uruchumieniu exeka mam coś takiego
Fatal error detected dialog Failed to execute script main
I program sięzamyka
I kolejny błąd tóż z przed chwili. Jak testowo zmieniłem język na angielski dałem zapisz i wyszedłem z programu po uruchumieniu exeka mam coś takiego
Fatal error detected dialog Failed to execute script main
I program sięzamyka
mnie właśnie zastanawiało czy ten programiks się rozwija.