Oprogramowanie

Teamtalk

Started by djsenter 618 posts last post 4 years ago Page 5 of 31

#81 1 like

@bartek1: piszesz w polu serwer tyflonet.com, portów nie ruszasz, pola użytkownik i hasło zostawiasz puste i działa.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Acha rozumiem.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#83 1 like

Za kręcenie się i spam dostał :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#84 1 like

TO powinien mieć 2, skoro ja dostałam za samo kręcenie... xd

Miał 2, ale 1 mu się skończył, i później drugiego dostał jak się kręcił.

#86 1 like

Aaa, no to wszystko w porządku

Nie, trzy nawet miał. Jednego za celowe psucie nagrań a dwa za kr5ęcenie. Zuzler, ty już baniucha nie masz :D.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#88 1 like

I taik bym nie miała, bo mi się IP jednak źdźbełko zmieniało

hmmm można by pomyśleć nad odbanowaniem gracjana ale musiał by obiecać np tutaj publicznie że będzie zachowywał się normalnie pzdr administrator społeczności nvps team.

#90 1 like

Jestem za, ale musiałby milością nie dobijać. A niestety już miewał szansę poprawy kilkurotnie. Od 29 czerwca 2017 roku rozpoczynając.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

hmmm to nie wiem... ale ja tam nikogo nigdy definitywnie nie skreślam.

HM, do 3 razy sztuka, on 3 razy zmarnował, ja bym nie odbanowywał, gdybym z adminowania nie zrezygnował.

Ja jestem zawsze na tym szanownym serwerze i nawet mi się tam podoba, bo jest tam fajna atmosfera.
Można nawet czasami się dobrze pośmiać i wogóle.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Zuzler, chyba że wprowadzą logowanie po FB na NVPS to byłabyś ugotowana heche
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

w sumie można to przemyśleć. I wtedy możnaby pogodzić jedn z drugim Skończyly by się kręcące k*wy

Mówiłem o tym jakiś czas temu adminom, to jeden tylko zaczął się drzeć twierdząc, że to bez sensu, bo serwer ma być publiczny.

A serwer publiczny jest, a to rozwiązanie dobre właśnie dla public. Np na US już to konto jest, ale guesta zostawili, dla starszych wersji zapewne, ale ile można być kompatybilnym wstecz?

Jak bym był właścicielem to bym to szybko przeforsowal, a niestety tylko pomagam, nawet się nie dokłądam do tego, co do publiki, ktoś się nie chce logować przez fb, jego sprawa, ale problem spamerów by to mocno ograniczyło. ALe co ja mam robić, kłócić się ze wszystkimi, którzy wiedzą lepiej?

Raczej nie do końca rozumieją ideę.

SKończyłoby się chociażby trollowanie i słynne jec piasek. Pisane tak celowo.