Ale publicznoś, bądź nie serwera ma swoje zalety. Osobą niezaznajomionym, nie chcącym wpisywać/konfigurować gdzieś tam na telefonie to mocno ułatwia, z drugiej strony... znajdą się trolle z Rosji, a w szczególności z Turcji, które robią jazdy. I ciężko tu jakiś złoty środek wymyślić. Ciaż ten argument... Jest troszku też na siłę, bo tyflonet nie wymaga jakiejś konfiguracji wymyślnej, bo działa na domyślnych portach.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
A no widzisz, i bydła nie ma, i nie trzeba nikogo banować ani wykopywać... A tak szczerze, bo ciekawi mnie to: ile dzięki widoczności dla wszystkich zyskaliście normalnych użytkowników, którzy się wtopili?
Kilku wporywach do kilkunastu, ale nikt nie powiedział, że bez tego nie byłoby tego zysku. Niemniej ja czasem gadam na tt z osobami widzącymi i na pewno tak jest łatwiej wytlumaczyć jak to to włączyć, wady tego rozwiązania? Każdy zna.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
@Hryniek: Sugeruję, bo widziałem takie akcje za swoich adminowych czasów. A, dla wszystkich, którzy twierdzą, że zostałem z Administracji wyrzucony. Nie. Sam odszedłem w Listopadzie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Akurat to mogę potwierdzić, że nikt nikogo nie wyrzucał z administracji. Z resztą chyba nikt nie powiedział, że ktoś CIę wyrzucił, albo gdzieś mi to umknęlo.
Bartek. Czytanie ze zrozumieniem! Mówie ci, że nie używasz tabulatora, bo nie ma takiej potrzeby f2 i strzałką w dół szukasz polisch serwer. I enter. Potem f pięć, naciskasz bekspace i ustawiasz sobie nick?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.