Oprogramowanie

Teamtalk

Założony przez djsenter 618 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 4 z 31

Teamtalk i nvps jest super. Tyflonet tak trochę mi się podoba. Pozdrawiam.

#62 1 polubienie

Ale publicznoś, bądź nie serwera ma swoje zalety. Osobą niezaznajomionym, nie chcącym wpisywać/konfigurować gdzieś tam na telefonie to mocno ułatwia, z drugiej strony... znajdą się trolle z Rosji, a w szczególności z Turcji, które robią jazdy. I ciężko tu jakiś złoty środek wymyślić. Ciaż ten argument... Jest troszku też na siłę, bo tyflonet nie wymaga jakiejś konfiguracji wymyślnej, bo działa na domyślnych portach.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

nasz serwer przecież też..

#64 1 polubienie

A no widzisz, i bydła nie ma, i nie trzeba nikogo banować ani wykopywać... A tak szczerze, bo ciekawi mnie to: ile dzięki widoczności dla wszystkich zyskaliście normalnych użytkowników, którzy się wtopili?

#65 1 polubienie

Kilku wporywach do kilkunastu, ale nikt nie powiedział, że bez tego nie byłoby tego zysku. Niemniej ja czasem gadam na tt z osobami widzącymi i na pewno tak jest łatwiej wytlumaczyć jak to to włączyć, wady tego rozwiązania? Każdy zna.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

@Hryniek: Sugeruję, bo widziałem takie akcje za swoich adminowych czasów.
A, dla wszystkich, którzy twierdzą, że zostałem z Administracji wyrzucony. Nie. Sam odszedłem w Listopadzie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#67 1 polubienie

Akurat to mogę potwierdzić, że nikt nikogo nie wyrzucał z administracji. Z resztą chyba nikt nie powiedział, że ktoś CIę wyrzucił, albo gdzieś mi to umknęlo.

Na TT ludzie mówili.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Ja jestem adminem na NVPS. Chociaż działam jak cien. Moja konsola jest tam, zawsze. WIęc zgłaszać spam można.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Jakie mam wpisać dane?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#71 1 polubienie

Ale że gdzie?

Bartek. uruchamiasz teamtalka naciskasz f 2 i szukasz public polisch serwer. I enter. Ot, cała filozofia
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Ale co mam wpisac jako nazwe użytkownika i hasło?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#74 1 polubienie

Nie masz konta, więc nic. Ustaw sobie tylko nicka, żebyś nie był noname

#75 1 polubienie

Żeby wejść nie trzeba mieć konta

Bartek. Czytanie ze zrozumieniem! Mówie ci, że nie używasz tabulatora, bo nie ma takiej potrzeby f2 i strzałką w dół szukasz polisch serwer. I enter. Potem f pięć, naciskasz bekspace i ustawiasz sobie nick?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#77 1 polubienie

Dokładnie, żadna filozofia, tabem nie musisz ruszać, chyba, że chcesz wejść na serwer, którego nie ma na liście

#78 1 polubienie

Ale na razie nie chcesz

Szczerze, też miałem problem z kręceniem się na NVPS, i nie mówie, że to zły serwer.

Przyznam się nawet, że do dziś mam tam bana.

Chce wejść na tyfloneta. @djgraco Za co masz bana?