Umówmy się jak chcesz porozmawiać o czymś naprawdę prywatnym o teamtalk do tego stworzony jakiś nie jest chyba, że ufasz adminom, że Cię nie podsłuchają czy coś. Inna sprawa, że nie tylko nvps jest, są inne serwery np Tyflonet, na którym też się dużo dzieje, a najwięcej w nocy.
A przepraszam, dlaczego jestem zbanowana z NVPS?
Happy hacking
Pewnie błąd Teamtalka. Naprawię go zaraz
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
No ale ty to zasłużenie zapewne. Paulinuxxx, nie ma cię na liście zbanowanych. Pisz do Żwka.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Paulinux — Wpis 347 z 618
2018-12-06 21:03
1 polubienie
Napiszę, dzięki. Proszę mi iksów nie dodawać :D
Happy hacking
O, już nie jestem zbanowana
Happy hacking
Tam chyba ogólnie kilka kosób zostało przypadkiem zbanowanych czy coś.
Cieawe niby za co. Nie powiadamiacie tylko od razu dajecie bany. I to ma być adninistracja? Proszę odbanujcie mnie.
2018-12-07 01:42
1 like
Markus, ty pewnie za recydywę. Sprawdzam co jest. Moment.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-12-07 01:45
1 like
Odbanowałem 2 iP z końca. Jeśli wprowadzimy 2 razy niepoprawną nazwę użytkownika jesteśmy z automatu banowani, da się to wyłączyć.
Nie wiem czemu nadal mam bana. Chyba nie odbanowałeś.
2018-12-07 09:13
1 like
Done.
zywek — Post 355 of 618
2018-12-07 19:51
1 like
Przepraszam bardzo, od kiedy Ty masz admina? Przecie Ci go zabrałem?
Żywku, faktów nie przekryncaj. Admina zabrałem sobie sam, zostawiłem sobie w tedy przenoszenie i banowanie dlatego czasem jak ktoś prosi mogę cośogarnąć.
tak bo ja tą opcję włączyłem jak robiłem za dawnych czasów konfigurację serwera i tak już zostało, po to aby nie było włamów.
Czy Wam też NVPS nie działa?
Happy hacking
Nie to jakiś problem po twojej stronie