Oprogramowanie

Teamtalk

Założony przez djsenter 618 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 17 z 31

#321 1 polubienie

Odin, dwa, tri. :D
Ja generalnie najczęściej na prywatnych właśnie, ale planuję otworzyć niebawem serwer dla wszystkich.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

hehe tyle teraz tych serwerów się porobiło...

A co gorsza, efekt będzie taki, że na każdym z nich będą siedziały po 2 max trzy osoby, a nie o to w idei teamtalka przecież chodzi.

pamięta się te czasy jak był stary teamtalk3 i jak tow tedy wyglądało... był w sumie tylko jeden polski serwer a tak to każdy sobie ewentualnie stawiał w domowym zaciszu.

Kiedyś to w ogóle był jeden wspólny serwer, a jak ktoś chciał prywatnie pogadać to sobie robił kanały na którymś z oficjalnych.

no tak tak... a teraz teraz tego w 3d się porobiło.

no i powinien być jeden serwer a nie nikogo nie ma więc moim zdaniem whodzenie na tt traci sens

#328 1 polubienie

na nvps wie znie ktoś siedzi, więc się uspokój

no gura 3 osoby żeczywiście dużo

#330 1 polubienie

Ta,góra 3 osoby a w największyh momentach i po 20 się zdarza.

NO to ostatnio tak się zdarzało. Ale często jest tak że ci ludzie są rozproszeni po serwerach.

no o to mi hodzi rok temu było zupełnie inaczej whodziło sie to było z kim pogadać

#333 1 polubienie

Teraz też jest. Prawie ciągle ktoś siedzi

aha rozumiem daow sumie nie whodziłem

Prywatne serwery są właśnie dobrą ideą, bo nie każdy chce z każdym rozmawiać i przynajmniej możemy kogoś minąć lub zabronić dostępu nie porządanym.
Po za tym nie ma pytań od użytkowników, czy mogą dołączyć na prywatny kanał etc.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Zawsze można swój robić.

Nie ma pytań, bo skoro ktoś robi prywatny serwer, no to jednak ja to szanuję, i chociaż czasami bym może weszła i chętnie pogadała, skoro ktoś nie chce udzielać się na publicznych, trudno.
Happy hacking

Od udzielania się na publicznych są prywatne kanały.

--Cytat (denis333):
Od udzielania się na publicznych są prywatne kanały.

--Koniec cytatu
Że what? Jak, nie rozumiem wypowiedzi...
Happy hacking

Chodzi o to, że jak ktoś chce prywatnie pogadać, to przechodzi na kanały prywatne i nie ma z tym żadnego problemu.