Wydana została nowa wersja V 1.1, skupiająca się na poprawkach zgłoszonych błędów: Naprawiono: Problem z konwersją do MP3 dla materiałów z niektórych serwisów głównie TVP VOD (w tym przypadku konwersja kończyła się błędem i pozostawał tylko pobrany plik M4A. Podziękowania dla użytkownika Fraaneek za zgłoszenie); Ulepszone płynne przejście między oknem statusu a oknem zakończenia pobierania; Gdy okno statusu pobierania jest widoczne, główne okno programu nie powinno być nadal obecne pod Alt+Tabem. https://tdprograms.ovh/pfiles/mlng.rar
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Co ty na to żeby wrzucić możliwość zasysania cookiesów z przeglądrek do pobierania treści np z ograniczeniem wiekowym albo sponsorskich, jeśli ktoś sponsora ma na jakimś tam kanale?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Brzmi interesująco, lecznie koniecznie bezpiecznie dla użytkownika końcowego. Może się bowiem okazać, że jak komuś coś gdzieś wycieknie gdy nie dba o sprzęt, to będzie na mnie. No i nie miał bym jak tego testować.
1.2 Fix: 02.06.26 Naprawiono problem, który na niektórych komputerach mógł powodować spowolnienie działania lub zawieszanie się programu podczas pobierania wielu plików jednocześnie przy włączonym Simultaneous downloads. Jeśli problem nadal u kogoś występuje, proszę o info.
Nowa wersja 1.3. Tłumaczenie maszynowe, bo chcę się zdrzemnąć. Zmiany: Dodano: Jednoczesne pobieranie wielu playlist oraz kanałów: Program najpierw pobiera listę linków z playlisty lub kanału, a następnie rozpoczyna jednoczesne pobieranie wielu pozycji. -- Nowa obsługa błędów: Gdy podczas jednoczesnego pobierania wielu plików wystąpią błędy dla niektórych z nich, po zakończeniu pobierania program zapyta, czy chcesz je wyświetlić. Po potwierdzeniu wyświetlenia listy błędów otworzy się nowe okno zawierające ich listę. Każdy błąd jest poprzedzony numerem pliku oraz linkiem. -- Opcja ponownego pobierania: Jeśli spróbujesz pobrać playlisty lub kanały albo pobrać kilka plików jednocześnie, a YouTube odrzuci pobieranie błędem 403 lub utracisz połączenie internetowe, aplikacja zapyta, czy chcesz wyświetlić błędy. Aby spróbować ponownie, wyświetl błędy i kliknij przycisk Retry. Retry pobiera pliki pojedynczo zamiast ponownie używać jednoczesnego pobierania. Po ponownej próbie program pokazuje, ile plików zostało poprawnie pobranych. Jeśli niektóre pliki nadal nie zostaną pobrane, program wyświetli pozostałe linki, których nie udało się pobrać. -- Tworzenie subfolderów dla kanałów oraz playlist. -- Nowe okno ustawień: Okno ustawień zawiera: Opcję zmiany liczby jednocześnie pobieranych plików; Wybór między jednoczesnym a pojedynczym pobieraniem kanałów oraz playlist; Możliwość zdecydowania, czy aplikacja ma tworzyć subfoldery dla playlist oraz kanałów. Naprawiono: Zawieszanie się okna pojedynczego pobierania (tak samo jak w poprawce Multiple download w wersji 1.2).
Pojawiła się dość ważna wersja 1.4, wprowadzająca obsługę EJS, czyli mechanizmu rozwiązującego większość challenge od Youtube, co oznacza, że od teraz powinno pobierać się bez błędów więcej plików. Appka nadal jakoś gigantycznie nie urosła, ponieważ użyłem innego Runtime niż Deno. Mały a robi to, co ma robić. Pełny changelog (Tłumaczony maszynowo, bo jestem leniwy xD): Dodano: Obsługę EJS, które może rozwiązać wiele challenge'y YouTube, dzięki czemu program może pobierać więcej plików bez błędów; QJS oraz libwinpthread wymagane do działania EJS; Pytanie o wyświetlenie błędów pokazuje teraz liczbę błędów w tytule okna; Zmieniono: Uporządkowano strukturę folderów. Biblioteki i silniki nie znajdują się już w głównym folderze. Ustandaryzowano okna błędów wyświetlane, gdy aplikacja nie znajdzie wymaganych plików i bibliotek. Ustawienia nie są już zapisywane automatycznie, zgodnie z sugestiami użytkowników. Aby zapisać zmiany, użyj przycisku Save lub naciśnij Enter po zmianie ustawienia.
Wiem. Jednak Daszek wyraziłswoje zdanie na temat cookiesów że ich nie wprowadzi. Możemy się z tym nie zgadzać, jednak to jego program, więc na siłę nie będziemy go do tego przekonywać. Od tego są alternatywne programy. Ja używam Miniloada bo jest lekki robi co ma robić itd.
No i dlategho moim wyborem nr 1 jest DownloaYter CLI, który jest malusieńki i robi tylko to, co ma robić i jak ma robić. W sumie to też prawie tylko ja to mam ale to inna sprawa, program pisany pod moje widzimisie ściśle.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.