no ja jeden zaakceptowałam, a drugi był chyba z rocka hehe
Hejo! Nasz koncert wypadł ostatnio nedostatecznie dziękitemu, że ćwiczymy gwiazdorstwo.
No ja ćwiczę wyczucie publiczności i na razie wychodzi kiepsko. :D A lepiej kiepsko niż niedostatecznie.
Ej, a jak podnieść sobie nastrój i zdrowie jakoś sensownie?
Ej, a jak podnieść sobie nastrój i zdrowie jakoś sensownie?
Dokładnie.
Ja niedawno temu wypuściłem singiel.
I teraz trenuje profesjonalne gwiazdorstwo
Ja niedawno temu wypuściłem singiel.
I teraz trenuje profesjonalne gwiazdorstwo
A ja czekam na propozycję kontraktu, bo kolega z którym interaktuję dostał aż 3, a jest na tym samym
etapie kariery co ja. Obecnie koncertuję po Europie, jestem w Holandii.
etapie kariery co ja. Obecnie koncertuję po Europie, jestem w Holandii.
Właśnie lepiej mieć kontrakt, bo wtedy ten koleś od kontraktu może ci rozpromować płyte, lbo organizować
występy w różnych zakądkach świata.
występy w różnych zakądkach świata.
To mnie rozwaliło, słuchajcie. - Barbara Falkiewicz tragicznie kręci mną na parkiecie. Ale gdzie pójdziemy, gdy skończy się piosenka?
Dodam, że moja postać prosiła kolegę do tańca.
Dodam, że moja postać prosiła kolegę do tańca.
hahahahahaa. Tak, bo jeśli uczysz się danej umiejętności, to też pojawiają ci się w różnych publicznych
miejscach, tyu restauracja, interakcje związane z tą umiejętnością. Mnie Ania Latusek też prosiła do
tańca, a przyzwoicie kręciła mną na parkiecie, jak już miała ze 4 gwiazdki w tańcu :D
miejscach, tyu restauracja, interakcje związane z tą umiejętnością. Mnie Ania Latusek też prosiła do
tańca, a przyzwoicie kręciła mną na parkiecie, jak już miała ze 4 gwiazdki w tańcu :D
Jest takie coś jak nauka od mistrza, i pytanie gdzie tego mistrza znaleźć?
Słuchajcie, aj m problem haha. Wyćwiczyłam sobie nmaksa, jak tylko mogłam podstawy gwiazdorstwa i chciałam
się zapisać na zajęcia, żeby mieć w tym pięć gwiazdek. Ale co rusz mi się pojaia wpis w dzienniku, że
nauczyciel sie nie pojawia na zajęciach, czemu tk? :D
się zapisać na zajęcia, żeby mieć w tym pięć gwiazdek. Ale co rusz mi się pojaia wpis w dzienniku, że
nauczyciel sie nie pojawia na zajęciach, czemu tk? :D
Ten sam problem miałam z popem. :D I nadal mam.
A ja mam okropny problem, i zdaje mi się, że padnie mi psychika.
Mianowicie, moje występy ostatnio naprawde sie pogorszyły.
Eksperymętuje, i eksperymętuje a tu dalej to samo.
Mianowicie, moje występy ostatnio naprawde sie pogorszyły.
Eksperymętuje, i eksperymętuje a tu dalej to samo.