Oki, ara pokombinujem
spx, i jak ktoś jest chętny do współpracy to pisać tu albo do mnie, i kasi, a raczej Krzycha kohanego
No i fajnie! troje głównych bochaterów.
Albo można zrobić tak, że każżdy z nas ogarnie jakiś wstęp.
Czyli najpierw jedna postać opisuje swoje życie i tak dalej, potem poznaje drógą i tak dalej. Co sądzicie?
Albo można zrobić tak, że każżdy z nas ogarnie jakiś wstęp.
Czyli najpierw jedna postać opisuje swoje życie i tak dalej, potem poznaje drógą i tak dalej. Co sądzicie?
A apropo czy ktoś jeszcze donas dołączy, to czemu nie!
Jutro się okaże.
A teraz moje panie, dobranoc,Carlo Popper udaje sie naspoczynek, chociaż to dziwne, bo z kilka godzin
ma koncert, hahah.
Jutro się okaże.
A teraz moje panie, dobranoc,Carlo Popper udaje sie naspoczynek, chociaż to dziwne, bo z kilka godzin
ma koncert, hahah.
No cóż, widzę, że albo nikt niejest zainteresowany fun fiction, albo cholernie zajęci byliście dzisiaj.
Mam tu na myśli innych popmundziaczków.
Mam tu na myśli innych popmundziaczków.
Wiecie co? Ja chyba nie potrafię być bandytą, albo moja postać ma zasłabe umiejętności bo znowu siedzi
w ciupie w the great heist. :(
w ciupie w the great heist. :(
hahaaahahahaaahahahahaaa. ja dopiero załoyłam gang ze znajomkami, to zoaczym. A jesteśmy w Chicago
No, ja już dwa razy z Grześkiem w pudle siedziałam. :D :D :D
A myślałem, że Popmundo was czegoś nauczyło.
Początki zawsze są trudne!
Zresztą więźienie jest fajne, bo łysy, nieten z Eltena uczy fajnych umiejętności.
Początki zawsze są trudne!
Zresztą więźienie jest fajne, bo łysy, nieten z Eltena uczy fajnych umiejętności.
e!ee! Ja to wim. Ni nic nie mówię przec. Domyśliłam się, że to jak w popmundo. Miałam razej na myśli,
że zobaczymy, jak nam pujdzie. Warrra łode mie xD
że zobaczymy, jak nam pujdzie. Warrra łode mie xD
Hmm, zdaje mi się, że wspominałem już otym, że mam w domu strzelbe i 20 pocisków dalekiego zasięgu?