Transcription
Słuchajcie, dzisiaj miałem bardzo nietypowy sen Związany właśnie z klango, nie wiedzieć dlaczego Sam się zastanawiałem dlaczego I doszedłem do wniosku, że nie wiem dlaczego akurat o klango I co to miało zwiastować? Przecież wiadomo, że klango już nie ma Ale nie tyczył się sen bezpośrednio klango, że niby włączyli serwery czy coś w tym stylu Ten sen Tyczył się, że tak powiem, archiwum klango Czyli coś, co Dawid ma ściągnięte na swój dysk Ale jest problem z udostępnieniem go Z racji problemów, które robi firma Myślę, że to jest pito I tego tyczył się właśnie sen Więc tak jak wspomniałem, nie wiem Co to ma zwiastować Mam nadzieję, że Dobre rzeczy Bo co do archiwum To ja jednak chciałbym bardzo mieć to archiwum Mimo to, że Zajmuję tyle, ile zajmuję Chciałbym mieć to całe archiwum I zrobiłbym wszystko, żeby je mieć Bo to jednak wspomnienia to wspomnienia A jednak uważam, że Dawid Sporo Się natrudził Żeby nawet z forów głosowych Wyjąć Te archiwum No ale przejdźmy do snu Bo właśnie sen się tyczył tego Śniło mi się, że Dawid Udostępnił link, pod którym można było Pobrać archiwum No wiadomo, zawierało Zarówno fora tekstowe Jak i również Fora, że tak powiem, głosowe Tylko, że to było Coś dziwnego, bo To, co Dawid udostępnił Było to w formie Instalatora Zainstalowałem to I słuchajcie Jaki numer Włączam to To się nazywało Klangoarchiwum.exe No i co w tym wszystkim Było? Było śmieszne Ja to włączam A tam Muzyczka Czytałem stereofonicznie Znaczy na początek był tekst Klangoarchiwum I to Coś takiego I nagle pojawiła się ta muzyczka Z tematu dźwiękowego Ta muzyczka audiologa Tego Klangoarchiwum No i potem powiedziało Nie mam Nie mam niemałego Nic nowego Witaj w klangoarchiwum I podkładam informacja Ten program służy wyłącznie Do wspomnień Związanych z klango Które nigdy już było A obecnie już upadło Nie można w tych wątkach się wypowiadać Można je odsłuchiwać Nie łączy się to Bezpośrednio z serwerem Naciśnij spację, aby powtórzyć Lub enter, żeby kontynuować I to było Jakoś tak Tak dziwnie zrobione Że On jakby pamiętał, że Mówiło mi, nie mam nic nowego Mimo to, że nie było internetu Nawet sprawdzałem tym śnie bez internetu Nie mam nic nowego Wchodziłem w forum głosowe Wszystkie wątki były tak Jak powinny być Tylko nie dało się w nich Ani udzielić, ani nic I to wyglądało tak dziwnie Że Byłem lekko Szczerze powiedziawszy Zdumiony I ja naprawdę Nie wiem co ten sen miał znaczyć Mam nadzieję, że Dawid Będzie miał możliwość Udostępnienia tego archiwum Bo ja bym bardzo chciał mieć to archiwum I nie mam zamiaru tego ukrywać Także taki sen miałem Pozdrawiam