Kolejny przypadek, podczas czytania tego wątku. Kiedyś czytałem nvda coś z Fizyki czy czegoś i do słownika dodałem sobie hpa jako hektopaskala i zamiast touchpat czyta teraz touchektopaskalat
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Słuchamy z kumplem muzyki z telefonu bo przerwa jest, a nagle równo z beatem jego telefon talkbackiem radośnie oznajmia wybijajać się w rytm: Kończy się miejsce pam.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
No to znowu coś ode mnie. Sytuacja może nie aż tak zabawna, chociaż, biorąc pod uwagę ton wypowiedzi... Efekt pomylenia f3 z f4. Chciałem odczytać wiadomość prywatną bez słuchania tematu, ale, no wiecie, co powoduje przycisk f3. Tak więc usłyszałem radosne. Tekst. Cześć. I w tym momencie Elten się zminimalizował do otwartego okienka z sesją SSH. Efekt?
Cześć, dpieper@elten terminal. 5 aktualizowanych, 0 nowo instalowanych, 0 usuniętych i 1 nieaktualizowanych. Ta operacja zajmie dodatkowe 5,8MB. Czy chcesz kontynuować?
Nie wiedziałem, Gracjanie, że tak techniczne wiadomości mi wysyłasz. :D
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Cudnie. Lubię wkręty z piosenkami. :) Miałam jeden genialny z paskiem postępu i muzyką, ale to by trzeba usłyszeć. W momencie, gdy ESpeak oznajmił sto procent, muzyka zmieniła się z pełnej napięcia na podniosłą. Swoją drogą, to było podczas wrzucania czegoś na serwer Eltena.