W ankiecie pojawił się pomysł na nazwę Tube player. Nie akceptuje owego pomysłu, ponieważ projekt nie będzie odtwarzaczem a jedynie listą kanałów. Taka nazwa może być myląca.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
W ankiecie najwięcej jest pozytywnych głosów, więc ruszamy od 1 stycznia 2020! Propozycje na nazwę zbieram do 30 Listopada 2019, następnie tworzę ankietę. Na głosy czekam do 15 grudnia poczym wybieram najbardziej popularną i kupuję domene oraz uruchamiam stopniowo całą witrynę.
W sumie teraz pomyślałem, że samo blind tube będzie niepopularne, będzie to kolejna strona. Najprościej chyba by było wybić sięniewidomym jak byś stworzył grupę na fb czy tutaj, czy tu i na fb, gdzie po prostu byś wrzucał kanały różnych osób niewidomych z opisem.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Były przesłanki, przez które projekt nie ruszył. Blind tube miało zostać zmienione w ogólny projekt będący kontynuacją listy grup na komunikatorach, stron i blogów niewidomych. Chciano to zrobić na innej platformie, to też temat odpuściłem, bo po co robić coś od podstaw gdzie się nie przyjmie i wydawać pieniądze na serwery etc bo na donate w społecznościach nie liczę.
To było tu o tym poinformować, zamknąć wątek i wszystko. -- (daszekmdn): Były przesłanki, przez które projekt nie ruszył. Blind tube miało zostać zmienione w ogólny projekt będący kontynuacją listy grup na komunikatorach, stron i blogów niewidomych. Chciano to zrobić na innej platformie, to też temat odpuściłem, bo po co robić coś od podstaw gdzie się nie przyjmie i wydawać pieniądze na serwery etc bo na donate w społecznościach nie liczę.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.