Piosenka poszukiwana
Wróć do Muzyka#161 Adasadula
Sprawdzałem "Szazamem", który zwykle rozpoznaje. Dzięki, na przyszłość sprawdzę googlem.
#162 DJGraco
Hej. Wie ktoś co to?
#163 daszekmdn
Ale bajzel na tym Buzzerze :D. Zapytaj na RP, ale wątpię, że da się to sensownie zidentyfikować.
#164 Paulinux
Czego Ty kuźwa słuchasz :D
#165 Krzysztof
Co to było? Radio?
#166 DJGraco
Paulinux ty byś się zdziwiła czego ja jeszcze słucham. Akurat synthwavy lubię
#167 DJGraco
@Krzysztof hm jak by to wytłumaczyć? To byli piraci radiowi nadający na częstotliwości pewnej radiostacji, która służy najprawdopodobniej do łączności wojskowej w Rosji. Ale akurat nikt z Wojskowych aktualnie nie nadawał kiedy leciała muzyczka..
#168 Paulinux
Nie no spoko, ale żebym takiej zabrudzonej pierdziawki słuchała to ja nie wiem, co by tam musiała lecieć za muzyka.
#169 daszekmdn
Ehh, kobieeto, nie rozumiesz naszej pasji ;).
4625 to wojskowa częstotliwość na której nadaje tzw. Rosyjski Buzzer a piraci traktują ją jak miejsce dobrej zabawy i można usłyszeć tam dziwne rzeczy. Sam też bym nie wytrzymał tak słuchać bo pękł by mi łeb, aale.
#170 misiek
Brzmi mi na jakieś Koto, ale specjalnie dla ciebie przeleciałem całą dyskografię i nie znalazłem. Wezmę się jeszcze za Laserdance.
#171 daszekmdn
Też obstawiałem Koto. Na Jarea czy jemu podobnych to jednak zbyt... HMM.
#172 misiek
Niee, na Jarrea zbyt danceowe jak na tamte czasy.
#173 balteam
Szukam rapowego kawałka, teraz pewnie ma z 20 lat. Jest to utwór o konfidentach. Pamiętam, że w refrenie po prostu koleś nucił "oj, oj, łojojooj oj oj".
W zwrotce były słowa "i poleci jucha z gumowego ucha".
Więcej tekstu nie pamiętam, za tytuł bardzo dziękuję :P
#174 daszekmdn
Znowu mnie zaskoczyłeś. Może jakaś Molesta, WWO, albo pierwsze utwory ludzi z JWP? To może być cokolwiek, nawet jakieś demo.
#175 daszekmdn
Sprawdź jeszcze pierwszy nielegal Firmy, i ich pierwszą legalną płytę. W sumie to mi do nichpasuje :D.
#176 balteam
Nie, to na bank nie firma, a przynajmniej nie kojarze tego z firmą, no i też przejrzałęm ich początki.
Resztę poprzeglądam
#177 misiek
Może Hempgru?
#178 balteam
Nie, na pewno nie hempgru, chyba, że mieli kogoś to odszedł zanim byli popularni.
Kiedyś googlowałem, ale niestety nic, może jeszcze siępobawię.
Albo odkopię płytę, na której to mam, chociaż pewnie to, że ją znajde graniczy z cudem.
#179 DJGraco
Udało mi się usunąć to pipczenie z mojego nagrania. Możeteraz to łatwiej będzie do odsłuchania, bo wiem, że niektórym nie pozwalało się to skupić na właściwej treści.
#180 Adasadula
@180No rzeczywiście, teras zamiast buczenia jest cisza przerywana szumem XD