A ja poszukuję piosenki, która trwa około pięciu minut. Oliver Wild & David King - How You Disappear. Na jednej stronie znajduję prawie 3 minuty, ale to nie jest całość.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Hej, czy ktoś z dobrym słuchem mógłby odszyfrować co ta wokalistka tutaj śpiewa? Wrzucę to w następnym poście. O ile wykonawcę i tytuł znam to nie mogę odszukać tekstu piosenki.
Come with me; Join the potion; Join the potion; Of the rings; I can see i can see Dalej nie rozumiem, Może in the visible? Ale to by nie miało sensu. Of the dreams.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Ma to ktoś w tej wersji? Stwierdziłem, że nagram fragment, bo akurat załapałem się na końcówkę i odnajdę tytuł Shazamem ale w tej konkretnej wersji, która kończy się w ten sposób i jest zrobiona na tych instrumentach doszukać się nie mogę. Fragment w załączniku.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Szukam piosenki, która zaczynała refren od: Jedno ciało, jedna dusza, to my. Jedną myślą zespoleni. Tłucze mi się po łbie jak głupia a ja nie mogę tego nigdzie znaleźć.
Poszukuję pewnej piosenki, raczej coś ze starego Hip-Hopu. W prawdzie gdzieś już o tym pisałem ale warto napisać tu bo to forum jest w całości poświęcone takim sprawom. Pod spodem umieszczam link do fragmentu. A, jeszcze powiem że ta piosenka była w paczce Polish Rap z Beatstara.
A proszę, ale z ciekawości sprawdziłem, możesz sięna przyszłość spytać asystenta google: ok, to za utwór. Mi rozpoznał po hmm 3 sekundach, aż jestem zaskoczony.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
This site uses cookies to enhance your experience.