Dla mnie Ambutech jest zdecydowanie za ciężki, do tego składał się tylko na 4 części i nie bardzo chciał się mieśić w damskiej torebce, a to też ważne, żeby jednak od czasu do czasu móc go tam schować. Jakiś rok temu kupiłam sobie Svarovskiego i jest znacznie lepszy i nawet nie zajechałam końcówki jakoś strasznie, a mam tą z plastiku, a eksploatuję ją codziennie.
Zamówiłem z Okular2. Jestem ciekaw jakie zrobi na mnie wrażenie porównując z Advantage. Dzisiaj stwierdziłem, że muszę spróbować czegoś innego, bo ta guma z rączki podczas upału obciera mi palce.
Advantage to najgoryszy wybór jaki można dokonać, sam się również nabrałem. Będziesz zadowolony. Ja mam już rok tą kompozytową i nadal brak odczuwalnych luzów, nie kolebie się, leciutka, do tego końcówka cramiczna, nieco obciąża laskę, ale za to jest trwała, dobrze ślizga się po podłożu i dobrze stuka :)
Zgadza się Łysy, te Ambutech poszły nie w tym kierunku, wcześniejsze były fajowe, zgrabne i ładnie wykończone, fakt, cięższe od pozostalych, ale były wytrzymale i zgrabne.
Przyszła do mnie dzisiaj kompozytowa laska Svarowskiego. Pierwsze wrażenia. ODczuwalnie lżejsza od Advantage i to tak prawie że o połowę. Po złożeniu też zajmuje mniej miejsca, mimo że taka sama długość. Świetny pomysł z takim jakby materiałowym etui. Przyda się w deszczowe dni. Rączka jest mniejsza i laska przez tą lekkość wydaje się być mało solidna, ale to pewnie złudzenie, bo w końcu to włókno węglowe. Więcej będę wiedzieć, jak już się przejdę.
a jeżeli hodzi o loller to moim zdaniem nawet jak ktoś szybko hodzi jest dobre jeżeli jest nie równa powieżhnia ja posiadam składaną ze standardową końcówką
WItajcie. CHciałabym tylko zapytać gdzie można kupić laskę czeską na fundusz zdrowia? Łysy weszłam w ten link, ale sklep nie ma podpisanej umowy z NFZ, tak samo Ece.
This site uses cookies to enhance your experience.