Poszukuję książeczek podróżniczych dla dzieci z cyklu Świat dla dociekliwych wydawnictwa Dwie Siostry. Mamma mia. Włochy dla dociekliwych Man zou. Chiny dla dociekliwych Great! Wielka Brytania dla dociekliwych Xin chào! Wietnam dla dociekliwych Bah bah. Iran dla dociekliwych Nou zeg! Holandia dla dociekliwych Owwa! Ukraina dla dociekliwych Kalá, kalá. Grecja dla dociekliwych Maj pen raj! Tajlandia dla dociekliwych Ahlan! Maroko dla dociekliwych
Format dowolny. Gdyby ktoś posiadał i zechciał się podzielić będę ogromnie wdzięczna. Mój adres mail: aneta.wawrzos@gmail.com Z góry, dziękuję i pozdrawiam.
Cześć. Czy ktoś czytał kiedyś "Słońce w mroku"? To jest "Zmierzch" z perspektywy Edwarda. Autorką jest oczywiście Stephenie Meyer. Jeżeli ktoś to czytał, to czy mógłby mi poradzić, czy warto to czytać czy nie? Jeżeli tak, to gdzie można to znaleźć? Czy ta pozycja jest w ogóle dla nas dostępna?
Witam. Poszukuję wiersza łowy na snarga w przekładzie stanisława barańczaka Napisał lewis carrol ten od alicji. Czytałem już tłumaczenie robert skillera albo też stillera który nazwał wiersz wyprawą na żmirłacza. a ja szukam drugiego innego tłumaczenia tego wiersza.
Szukam "Kilar" Magda Miśka-Jackowska. To moja wykładowczyni i bym nie wiedziała o tym, że tę książkę napisała, gdyby mi dziś nie powiedziała, a ja lubię Kilara i bym poczytała. Jest w audiotece. Czy ktoś może sie podzielić?
Szukam następujących książek w pdf/txt/czymkolwiek • E. Boldwin, Wprowadzenie do kulturoznawstwa, Poznań 2007, • M. Kempny, E. Nowicka, Badanie kultury. Elementy teorii antropologicznej, Warszawa 2003, • R. Girard, Początki kultury, Kraków 2006, Będę mega wdzięczna za którąkolwiek
Hej. Poszukuję: Projekt Estera. Czym jest piękno kobiety? Adam Szustak Jestem szczęśliwym singlem Beata Pawlikowska, ewentualnie poradnik o podobnej tematyce.