Forum

Poszukuję książki

Literatura

Poprzednia 24 / 24

wrzos33

#461 ·

Poszukuję książeczek podróżniczych dla dzieci z cyklu Świat dla dociekliwych wydawnictwa Dwie Siostry.
Mamma mia. Włochy dla dociekliwych
Man zou. Chiny dla dociekliwych
Great! Wielka Brytania dla dociekliwych
Xin chào! Wietnam dla dociekliwych
Bah bah. Iran dla dociekliwych
Nou zeg! Holandia dla dociekliwych
Owwa! Ukraina dla dociekliwych
Kalá, kalá. Grecja dla dociekliwych
Maj pen raj! Tajlandia dla dociekliwych
Ahlan! Maroko dla dociekliwych

Format dowolny.
Gdyby ktoś posiadał i zechciał się podzielić będę ogromnie wdzięczna. Mój adres mail: aneta.wawrzos@gmail.com
Z góry, dziękuję i pozdrawiam.

Numernabis

#462 ·

No i przyszło na mnie, poszukuję ebooka Czas mroku - Pierce Brown
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

paula1

#463 ·

1 likes
Hej, poszukuję książki Ptaki ciernistych krzewów - autor Colleen McCullough. Czy ktoś ma w formacie ebooka? Będę wdzęczna.

Zuzler

#464 ·

Wysyłam w wiadomości prywatnej.

marcysia

#465 ·

Poszukuję książek Blake Pierce.
marzenia się spełniają.

Monte

#466 ·

Cześć. Czy ktoś czytał kiedyś "Słońce w mroku"? To jest "Zmierzch" z perspektywy Edwarda. Autorką jest oczywiście Stephenie Meyer. Jeżeli ktoś to czytał, to czy mógłby mi poradzić, czy warto to czytać czy nie? Jeżeli tak, to gdzie można to znaleźć? Czy ta pozycja jest w ogóle dla nas dostępna?
Give me a sign.

Zuzler

#467 ·

1 likes
Jest jest, odezwij się do mnie.

lalar123

#468 ·

Witam. Poszukuję wiersza łowy na snarga w przekładzie stanisława barańczaka Napisał lewis carrol ten od alicji. Czytałem już tłumaczenie robert skillera albo też stillera który nazwał wiersz wyprawą na żmirłacza. a ja szukam drugiego innego tłumaczenia tego wiersza.
Cholerne wstrętne sample w suno!

skrzypenka

#469 ·

Szukam "Kilar" Magda Miśka-Jackowska. To moja wykładowczyni i bym nie wiedziała o tym, że tę książkę napisała, gdyby mi dziś nie powiedziała, a ja lubię Kilara i bym poczytała. Jest w audiotece. Czy ktoś może sie podzielić?
Große Operndiva?

Pitef

#470 ·

Szukam Zbigniew Szubert, Przestępcza Działalność.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Monte

#471 ·

Szukam książek Nicholasa Sparksa. Jedyne, co znam tego autora i posiadam to książka pt. "Jesienna miłość". Czy ktoś mógłby mi coś podrzucić?
Give me a sign.

Monte

#473 ·

TXT, Docx, Doc albo audiobook.
Give me a sign.

biedrona333

#474 ·

zaraz dostaniesz książki w wiadomości jeśli będzie tam książka, którą już masz, to możesz ją usunąć

Paulinux

#475 ·

Szukam następujących książek w pdf/txt/czymkolwiek
• E. Boldwin, Wprowadzenie do kulturoznawstwa, Poznań 2007,
• M. Kempny, E. Nowicka, Badanie kultury. Elementy teorii antropologicznej, Warszawa 2003,
• R. Girard, Początki kultury, Kraków 2006,
Będę mega wdzięczna za którąkolwiek
Happy hacking

fraaneek

#476 ·

Sprawdzałaś Akademicką Bibliotekę Cyfrową?
Harmonię w domu zapewni akordeon.

wrzos33

#478 ·

Hej. Poszukuję:
Projekt Estera. Czym jest piękno kobiety? Adam Szustak
Jestem szczęśliwym singlem Beata Pawlikowska, ewentualnie poradnik o podobnej tematyce.
Poprzednia 24 / 24