Dzień dobry! Czy może ktoś wie gdzie mogę zdobyć audiobooki książek pani Barbary Goralczuk pod tytułami "Nadzieja aż po horyzont" oraz "Miód"? Będę bardzo wdzięczny.
Poszukuję również: Noski. Tak ćpają polskie dzieci - Mieśnik Piotr My skrajnie otyli - Magdalena Gajda Lecę. Piloci mi to powiedzieli - Jan Pelczar Surogatki. Historie kobiet, które rodzą "po cichu" - Korus Jakub
Poszukuje: Barwne cienie i nietoperze - Axel Brauns Huśtawka, Agnieszka Lis. Syndrom czerwonej hulajnogi, Mira Jaworska. Chłopiec z Saturna, (Peter Schmidt) Kaktus na Walentynki. - Peter Schmidt
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Dziwne, że w wiadomościach jest inaczej niż w postach, bo w postach działa kontekstowy Przydałby się tam komunikat w polu edycyjnym załącznika, kliknij Ctrl+N, aby dodać.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Mam, więc jeśli jeszcze jesteś zainteresowana, to zapraszam.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Szukam książek Andrzeja Ziemiańskiego o Wirionie, niestety nie wiem, jakie dokładnie są tam tytuły. Natrafiłam na nie ostatnio na Youtubie, a na eltenie znalazłam tylko jedną część. Czy ktoś mógłby podzielić się ze mną pozostałymi częściami? Jak jest coś jeszcze tego autora, to też poproszę. Nie znam tych książek, a szukam czegoś nowego do czytania. Przyjmę format DOC, DOCX albo TXT. Audiobookiem też nie pogardzę.
Hej, poszukuję ebooka książki Elizy Konckiej pt. "Wczoraj byłaś zła na zielono". Czy ktoś może ma wersję epub lub mobi, bo mam możliwość skonwertowania na txt. Z góry dziękuję.