Archiwum Eltena

Elten 3.0

Started by pajper 67 posts last post 8 years ago Closed Page 3 of 4

na telewizorach już dawno jest android i z tego to wiem, to działa całkiem dobrze

#42 1 like

Nie zmienia to faktu, że trzeba będzie napisać oudpud dla speech-dispatchera, o Macu się nie wypowiadam,
nie znam.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

#43 1 like

Fakt, Hryńku, ale się napisze
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Mam sugestię, żeby była możliwość blokowania użytkowników tak jak w telefonach.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

Kolejna moja propozycja to możliwość sprawdzenia przy pomocy Eltena programu telewizyjnego. Wiele serwisów
jest słabo dostępne.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

Samo się napisze...

Fajnie by było. jakby była możliwość odsłuchiwania całych wątkuch tak jak to było wKlango.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#48 1 like

czy ja wiem czy to tak istotne z tym odsłuchiwaniem? Wciśniesz chociażby tab i wszystko szlak trafi.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

--Cytat (gadaczka:
Kolejna moja propozycja to możliwość sprawdzenia przy pomocy Eltena programu telewizyjnego. Wiele serwisów
jest słabo dostępne.

-- Koniec CytatuProgram telewizyjny bez problemu sprawdzisz na teleman.pl czy na stronie cyfrowego polsatu.

Witam. Moja propozycja dotyczyłaby możliwości instalacji syntezatora dedykowanego dla eltena, np.: vocalizer
expressive, acapela, ivony raczej nie kwalifikowałbym, dlatego, że moim zdaniem dosyć cicho o tym syntezatorze.
:d
Pieniądze to nie wszystko.

Tylko, że wiąże się to z kolejnymi kosztami do pokrycia bo bez zapłacenia nie ma licencji i nie można
tego używać sobie od tak, hyba, że darmowy espeak.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Wiem, bo e-speak jest elastyczny, wielojęzyczny, z tym, że w klango można było zainstalować dwa głosy
w różnych lub tym samym języku z ivony, tylko nie pamiętam już, czy za więcej trzeba było płacić, czy
ze względu na przestrzeń pamięci w klango była opcja instalacji tylko dwóch głosów. No to może, coś dla
kompozytorów muzyki, jakiś programik do eltena wprowadzić, jakiś beat by się zrobiło lub muzykę elektroniczną,
wiem że propozycje daje z kosmosu, jednak chcę się upewnić czy byłoby to możliwe :d
Pieniądze to nie wszystko.

Możnaby coś takiego zrobić, ale trzebaby mieć jakieś sample i inne rzeczy. Oczywiście pewnie jakoś inazej
dałoby się to rozwiązać. Zresztą teraz nie trzeba pisać nowej wersji eltena, żęby zrobić to. Wystarczyłoby
w rubym napisać programik. Przecież jest API do tego. Poucz sę eltenapi i napisz coś takiego. SPołeczność
będzie CI wdzięczna.

Ponoć Dawid robi coś takiego.

#55 1 like

--Cytat (daszekmdn):
Ponoć Dawid robi coś takiego.

--Koniec cytatu

Hmmmm, mnie o tym nic nie wiadomo. :D
Obawiam się, że choć fajna, propozycja niestety nie ma szans na powodzenie.
Ledwo stać mnie na utrzymanie serwerów, nie ma szans na zakup licencji do jakiejkolwiek syntezy sensownej.
:(
PZDR
DP
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Chodziło mi o kreator muzyki, nie syntezę.

No a z czego chcesz robić muzykę, jak nie masz syntezatorów fajnych?

#58 1 like

Żywek: ALe tu o czymś innym było, było o syntezatorach gadadłąch, a potem o muzyce nagle się zrobiło.

aa, dobra. No cóż. Nie będzie żadnych gadadeł nowych.