Mam sugestię, żeby była możliwość blokowania użytkowników tak jak w telefonach.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Kolejna moja propozycja to możliwość sprawdzenia przy pomocy Eltena programu telewizyjnego. Wiele serwisów jest słabo dostępne.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Witam. Moja propozycja dotyczyłaby możliwości instalacji syntezatora dedykowanego dla eltena, np.: vocalizer expressive, acapela, ivony raczej nie kwalifikowałbym, dlatego, że moim zdaniem dosyć cicho o tym syntezatorze. :d
Tylko, że wiąże się to z kolejnymi kosztami do pokrycia bo bez zapłacenia nie ma licencji i nie można tego używać sobie od tak, hyba, że darmowy espeak.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Wiem, bo e-speak jest elastyczny, wielojęzyczny, z tym, że w klango można było zainstalować dwa głosy w różnych lub tym samym języku z ivony, tylko nie pamiętam już, czy za więcej trzeba było płacić, czy ze względu na przestrzeń pamięci w klango była opcja instalacji tylko dwóch głosów. No to może, coś dla kompozytorów muzyki, jakiś programik do eltena wprowadzić, jakiś beat by się zrobiło lub muzykę elektroniczną, wiem że propozycje daje z kosmosu, jednak chcę się upewnić czy byłoby to możliwe :d
Możnaby coś takiego zrobić, ale trzebaby mieć jakieś sample i inne rzeczy. Oczywiście pewnie jakoś inazej dałoby się to rozwiązać. Zresztą teraz nie trzeba pisać nowej wersji eltena, żęby zrobić to. Wystarczyłoby w rubym napisać programik. Przecież jest API do tego. Poucz sę eltenapi i napisz coś takiego. SPołeczność będzie CI wdzięczna.
Hmmmm, mnie o tym nic nie wiadomo. :D Obawiam się, że choć fajna, propozycja niestety nie ma szans na powodzenie. Ledwo stać mnie na utrzymanie serwerów, nie ma szans na zakup licencji do jakiejkolwiek syntezy sensownej. :( PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.