A moja we wpisie 775
2 likes
Było mi bardzo miło gościć u Was Panowie w miejscu, które ożywiło we mnie wiele wspomnień, ponieważ spędziłem tam kilka ładnych lat nauki.
Oczywiście listę swoją uzupełniłem, przy okazji dodając jeszcze użytkownika Przemysl4V, ponieważ nie da się zaprzeczyć, iż jego także spotkałem na żywo i mam nadzieję spotykać jeszcze nie raz, o i ciekawostka owa znajomość również zaczęła się w miejscu, które wczoraj miałem przyjemność odwiedzić, mowa o Tynieckiej.
Jeśli ktoś ciekaw owej listy, znajduje się we wpisie 333, a jest już na niej 66 osób.
Pozdrawiam
Oczywiście listę swoją uzupełniłem, przy okazji dodając jeszcze użytkownika Przemysl4V, ponieważ nie da się zaprzeczyć, iż jego także spotkałem na żywo i mam nadzieję spotykać jeszcze nie raz, o i ciekawostka owa znajomość również zaczęła się w miejscu, które wczoraj miałem przyjemność odwiedzić, mowa o Tynieckiej.
Jeśli ktoś ciekaw owej listy, znajduje się we wpisie 333, a jest już na niej 66 osób.
Pozdrawiam
Tez mam piekne wspomnienia z tym miejscem... Ale Krakow mnie jakos ostatnio boli :( a szkoda
1 likes
A to ja też lwicy niedopisałem, co właśnie poprawiam :)
Btw: Przepyszna była ta sałatka.
Btw: Przepyszna była ta sałatka.