Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Wróć do Integracja Eltenowiczów#541 czekoladka88
Hehehe a mi się już nie chce uzupełniać tych list. Ja to wolałabym usłyszeć, z kim się jeszcze nie spotkałam, a ten ktoś bardzo by tego chciał :D :D :D To wtedy coś może się zorganizuje ;) ALbo spotkać się ponownie :) Bo ja to właśnie Ciebie bardzo bym chciała :) Na whatsapp trochę pogadałyśmy, bo wtedy na żywo jakoś nie wyszło, ale wiadomo, na tych komunikatorach to też trzeba mieć czas odsłuchiwać, a wiesz jaka ze mnie gaduła, więc jak zacznę to skończyć nie umiem :) A w realu to by się człowiek jakoś wyżyl :)
brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze.
Horace Mann
#542 czekoladka88
A odpowiedź była do Wiolinistki, jakoś nie ogarniam tego odpowiadania :)
brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze.
Horace Mann
#543 misiek
Gdybyś chciał to zawsze możemy się poznać i pogadać. Jak cię to pocieszy, to z tej listy osobiście nie znam nikogo i nie jestem w kułeczku wzajemnej adoracji jak co chwilę wpisujący się tutaj.
-- (DJGraco):
Jeejuś, w porównaniu do co niektórych to ja nikogo nie spotkałem XD.
--
#544 balteam
Kontrol d na wpisie, który chcesz zacytować i gotowe. Fajnie jak byś pisała nad tym cytatem, bo coś długiego cytujesz, to jest to wygodniejsza forma dla większośći użytkowników forum, chociaż jest 1 wyjątek na pewno hehe.
-- (czekoladka88):
A odpowiedź była do Wiolinistki, jakoś nie ogarniam tego odpowiadania :)
--
#545 Wiolinistka
Oj ja też poproszę!!! Jak się covid skonczy, albo przystopuje chociaż troszkę...
-- (czekoladka88):
Hehehe a mi się już nie chce uzupełniać tych list. Ja to wolałabym usłyszeć, z kim się jeszcze nie spotkałam, a ten ktoś bardzo by tego chciał :D :D :D To wtedy coś może się zorganizuje ;) ALbo spotkać się ponownie :) Bo ja to właśnie Ciebie bardzo bym chciała :) Na whatsapp trochę pogadałyśmy, bo wtedy na żywo jakoś nie wyszło, ale wiadomo, na tych komunikatorach to też trzeba mieć czas odsłuchiwać, a wiesz jaka ze mnie gaduła, więc jak zacznę to skończyć nie umiem :) A w realu to by się człowiek jakoś wyżyl :)
--
#546 denis333
To ja do swojej listy również pragnę dopisać wiolinistkę. Poznaliśmy się w krakowie na tynieckiej, jak na moment wbiłaś do pokoju moich znajomych. ale tego możesz akurat niepamiętać, bo to było baaardzo krótko.
#547 Wiolinistka
Jasne, pamiętam! Dopisuję zatem i Ciebie!
-- (denis333):
To ja do swojej listy również pragnę dopisać wiolinistkę. Poznaliśmy się w krakowie na tynieckiej, jak na moment wbiłaś do pokoju moich znajomych. ale tego możesz akurat niepamiętać, bo to było baaardzo krótko.
--
#548 Celtic1002
Tak, dokładnie, nie pomyliłaś się. :)
Byłaś tam Ty, i Przemek i wiem, że ktoś jeszcze chyba, ale nie pamiętam kto. :D
-- (Wiolinistka):
Miło mi, że mnie pamiętacie!!! No to lecimy! Ja nagrałam sobie listę alfabetycznie, gdybym się machnęła w pisowni to przepraszam serdecznie:)
Anitek na obozie w Limanowej, , Armand w Ustroniu, w Klimczoku, Celtic1002 - wydaje mi się, że na reha, Czekoladka88 - na takiej imprezie integracyjnej w Krakowie, dorkakrac - ja studiowałam a Dorcia jeszcze była licealistką i przygotowywała się do studiów na filologii, poza tym gdzieś tam w muzycznej też się nasze orbity spotykały, a potem Ustronie wspólne x2, everlastingdream - na festiwalu w Grudziądzu, ewelinka - w Limanowej sto razy, Growita - również w Limie, Grzegorzblaziak - gdzieś w Lublinku, Irniss - na kursie gry na misach, którym Klaudię zaraziłam i też pojechała, Iskierka 83 - na festiwalu Mocart, Kamosz - gdzieś w Krakowie, Lirin - na takiej wesołej integracji w Lublinie sto lat temu, Marcin007 - na wyjściu z krakowską szansą, Marcysia - zdaje mi się, że też na reha na chwileczkę, Mateponczas - znam go milion lat z Lublina, Mojsior - też na wyjeździe do Limy, Monikazarczuk - na jednym fajnym sylwestrze, Skrzypenka - na reha się łapiemy i puścić nie możemy, Nietoperz - wydaje mi się, że kiedyś spotkaliśmy się na przystanku :D, Piciok - poznaliśmy się na słynnym zjeździe grupy pitupitu, Piotr - a my poznaliśmy się na koncercie, na którym graliśmy oboje, Piter5901 - na pewno na Reha, coś czuję, że podyźdałam te cyferki po Piterze, Rafkiw - na takim fajnym spotkaniu w Krakowie, Rogalenko - 10000000 lat się znamy, zaczęło się od spotkania dwóch grup nieznających się znajomych - ehh, nielogiczne;), Romanhojny - również Kraków, wtedy co Czekoladkę, Sanklip - zdecydowanie Ustronie, fajnie, że też pamiętasz:), Shell - tak samo jak Romka, Siciliano - ojej, wiem, że się znamy, ale gdzie i kiedy pierwszy raz na żywo, to nie wiem, wiem, że było to w Krakowie:), Tomecki - dawno temu w Lublinie, był tam wtedy też Lirin, Violinist - zdecydowanie był to również Kraków - handlowaliśmy skrzypcami:), Zubers - nieśmiertelna Limanowa po raz dziesiąty!
Ufffff... Jeśli o kimś zapomniałam, albo znam kogoś kogo tak naprawdę nie znam, albo nie znam kogoś, kogo powinnam zdecydowanie znać, to proszę się upominać - przyjmuję reklamacje! ;)
--
Anna Frankowska
#549 cinkciarzpl
Też dopisuję wiolinistkę, którą nie raz widziało się tu i tam, ale głównie to w Lubelskich czasach :)
#550 magmar
Violinistko ja CIę pamiętam z rehy. Jeden z niewielu pozytywnych akcentów tamtego czasu.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#551 Wiolinistka
Ooo, jeśli tutaj nastąpiła zmiana ksywki, czego jestem na 99 procent pewna, to mimo pewnych przeciwności poznaję ten sposób pisania! :)))
-- (cinkciarzpl):
Też dopisuję wiolinistkę, którą nie raz widziało się tu i tam, ale głównie to w Lubelskich czasach :)
--
#552 Wiolinistka
Bardzo mi miło, ale kurczę, chyba nie pamiętam, albo nie mogę skojarzyć
-- (magmar):
Violinistko ja CIę pamiętam z rehy. Jeden z niewielu pozytywnych akcentów tamtego czasu.
--
#553 cinkciarzpl
Wiolinistka, amyn :D
#554 Agata.d
A ja do swojej listy musze dopisać Picioka. W prawdzie widzieliśmy się króciutko i jakieś sto lat temu na konkursie szybkiego czytania brajlem, jeśli dobrze paniętam, ale jednak.
#555 magmar
Dobrze teraz skojarzysz choć święta nie te.
To jA!
https://www.youtube.com/watch?v=OR0bQkkAhbI
#556 Wiolinistka
Ojeeeeej! Wszystko jasne! Magmar!
#557 magmar
Tak we własnej osobie, Hie, hie.
#558 muzycznajutrzenka
@wiolinistka, nie też spotkałaś nie raz
raz. :)
#559 Wiolinistka
Oczywiście! Tylko się na początku nie ogarnęłam, Roksanko, że to przecież Ty :)
-- (muzycznajutrzenka):
@wiolinistka, nie też spotkałaś nie raz
raz. :)
--
#560 marcysia
To w takim razie ja też dopisuje wiolinistke do listy. może rzeczywiście gdzieś na którejś resze.