EltenLink

Blind shel classic- co myślicie.

Wróć do inne

#661 balteam

O, Darka znasz :D

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2022-10-23 22:33

#662 magmar

Wyobraź sobie, że BS zaczyna być trzecią opcją.
.

-- (balteam):
O, Darka znasz :D

--

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
2022-10-23 23:42

#663 pates

Ujmę to wszystko tak. Wszystko jest dla ludzi. Jeśli pan Iksiński zdecyduje, że nokia 3310 to jest to, czego mu potrzeba to czemu nie? Szkodzi tym zachowaniem komuś? Robi coś nie tak? Wszak dzwonić z takiego sprzętu się dzwonić jeszcze da, 2g działa sobie w najlepsze. Sam znam, nie osobiście ale znam osobę, która do dzisiaj używa telefonów Black berry, bo nie chce się rozstawać z klawiaturą fizyczną, a ten tel ma nawet lte i jakieś appki z androida też na to wchodzą.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2022-10-24 07:05

#664 balteam

Mnie bawi zachowanie Darka, a nie czy to jest trzecia czy druga opcja, ostatnio jego proszenie się o bana, było czymś czego szkoda, że audiomemy nie wykorzystały.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Edytowano 2022-10-24 08:00

#665 magmar

WPis nie na temat.
Jesteś w zarządzie tej grupy powinieneś tego pilnować.

-- (balteam):
Mnie bawi Darek a nie czy to jest trzecia czy druga opcja, ostatnio jego proszenie się o bana, było czymś czego szkoda, że audiomemy nie wykorzystały.

--

2022-10-24 13:38

#666 balteam

Na życzenie użytkowników, krótkie oftopy mogą być.

2022-10-24 19:06

#667 magmar

To już jest obrażanie i pogarda wobec użytkownika.

-- (balteam):
Mnie bawi Darek a nie czy to jest trzecia czy druga opcja, ostatnio jego proszenie się o bana, było czymś czego szkoda, że audiomemy nie wykorzystały.

--

2022-10-24 19:13

#668 balteam

Nie, po prostu było to zabawne, jak chciał sam żeby ktoś dał mu bana, jak bym umiał w audiomemy, to na bank bym to wykorzystał.
No, ale ok, ja już konczę ten oftop.

2022-10-24 19:54

#669 magmar

Nie zmienia to faktu, że jest to wycieczka personalna, proszę o usunięcie tych wpisów, a Ty zarządzasz grupą, ergo moderujesz treści.
Mail Dariusza jest publicznie dostępny.

2022-10-24 19:57

#670 Kuba999

Ja powiem tak ten telefon ten cały blaintshell Classic ten taki stary już to on jest Może i dobry ale ostatnio próbowałem mojemu koledze pokazać jakby Jak można się łączyć na konferencję na LTE Nie no i jakoś to wyszło ale był pewien problem albo nie było niektórych kanałów albo nie było słychać dźwięku dla próby i ja się połączyłem jako pierwszy a potem Pomogłem mu się połączyć i co było że dołączył ale nic kompletnie nie było od niego słychać A on odzywał ja się też tam odzywałem trochę ale moich głosu też tam z jego telefonu nie było słychać więc nie wiem czym to jest spowodowane słaby ten telefon nie wiem lepsza jest to dwójka ale tak czy inaczej to też kiedyś miałem taką sytuację z powodu krytyki telefonu bo mam takiego kolegę który ma iPhona i on mówi mi raz że ma iPhona 8 że ma iPhone 13 a wczoraj mi powiedział że ma iPhona 6S on mnie namawia żebym sobie kupiła iPhona ja mu mówię że na razie nie chce on mi mówi że nie jesteś człowiekiem skoro nie masz iPhone'a Samsungi są tylko dla biednych No i ja mu potem powiedziałem jeszcze jedna taka sytuacja i chyba przysiądę się na Blind Shell 2 dotykowy albo na smart Vision 3 wiem ile to kosztuje ale wiem że iPhony są w ogóle niewidomych Ale ich systemy są zamknięte to nawet nie o to chodzi tu chodzi albo o cenę albo albo o wytrzymałość baterii ja muszę być telefon który wytrzyma co najmniej 8,7 godzin innego telefonu nie chce który mi wytrzymuje trzy lub cztery godziny

2022-10-29 10:10

#671 magmar

BS2 jest zdecydowanie lepszy.

2022-10-29 10:11

#672 Kuba999

Według mnie też ale ja się dziwię z tego powodu jak ma się dotykowego blindshell 2 to jak niby tam można grać w gry? Przecież na klawiszowym to jest chyba łatwiej a na dotykowym to ja nie wiem może ktoś poradzi? Ja nie mam ale chętnie chciałbym się dowiedzieć i może ktoś by na tyflopodcaście coś takiego zrobił taki test dotykowego blendsela 2 dotykowego

2022-10-29 10:15

#673 balteam

@Kuba999, proszę, używaj interpunkcji, bo tego się czytać nie da.
Co do konferencji eltenowych, t mogą nie działać nie tylko na blindshellu.

2022-10-29 10:27

#674 magmar

BS2 nie jest dotykowy.

-- (Kuba999):
Według mnie też ale ja się dziwię z tego powodu jak ma się dotykowego blindshell 2 to jak niby tam można grać w gry? Przecież na klawiszowym to jest chyba łatwiej a na dotykowym to ja nie wiem może ktoś poradzi? Ja nie mam ale chętnie chciałbym się dowiedzieć i może ktoś by na tyflopodcaście coś takiego zrobił taki test dotykowego blendsela 2 dotykowego

--

2022-10-29 11:17

#675 Kuba999

Jest można kupić dwie wersje jedna to jest klawiszowa a druga to jest dotykowa

2022-10-29 11:36

#676 magmar

Moim zdaniem wersja dotykowa trochę mioja się z celem, lepiej już kupić smartfona, bo i tak trzeba nauczyć się gestów.

2022-10-29 11:37

#677 magmar

A jaki to ma związek z tematem?

-- (balteam):

--

2022-10-29 19:07

#678 balteam

Magmar, to był oftop, o którym pisałem, sami użytkownicy chcieli żeby były dopuszczone, podjęliśmy decyzję z @Papierek, że wpisy pozostaną, więc jeśli będziesz je jeszcze cytować, to nie będzie mi się chciało pisać tego drugi raz, po prostu zignoruję temat puki to nie będzie spam.

2022-10-29 20:18

#679 exterminator

Ja kupiłem to to rok temu. znudziło mi się! hahaha! Pora wrócić do smartphona.

Time to exterminate.
2022-11-08 18:15

#680 Krzycha

A jakieś konkrety?
-- (exterminator):
Ja kupiłem to to rok temu. znudziło mi się! hahaha! Pora wrócić do smartphona.

--

2022-11-08 22:19