Blind shel classic- co myślicie.
Wróć do inne#581 zywek
To dobrze,e masz takie zdanie @dariuz19cośtam
#582 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
19 91. Przestaw cyfry i zapamiętasz hehe.
#583 magmar Konto zarchiwizowane
Kolejna osoba lat 33 kupiła Blindshella i cieszy się jego urokami.
Czekoladka i Marcysia go znają, jest to fan kolei.
Darek specjalnie przejechał się 100 kilometrów w jedną stronę, by mu pokazać sprzęt i... warto było, firma zarobiła.
Z resztą w ogóle są w planie prezentacje tego telefonu w różnych skupiskach niewidomych, by było wiadomo, że jest alternatywa, która zawiera fizyczną klawiaturę.
#584 nuno69
Bożżżżżżżże.
#585 magmar Konto zarchiwizowane
Primo, do Boga mi daleko, secundo TY w Boga nie wierzysz.
#586 misiek
I co? To tylko pokazuje tyle, że ktoś ma wiele wolnego czasu i kasy chyba też.
-- (magmar):
Kolejna osoba lat 33 kupiła Blindshella i cieszy się jego urokami.
Czekoladka i Marcysia go znają, jest to fan kolei.
Darek specjalnie przejechał się 100 kilometrów w jedną stronę, by mu pokazać sprzęt i... warto było, firma zarobiła.
Z resztą w ogóle są w planie prezentacje tego telefonu w różnych skupiskach niewidomych, by było wiadomo, że jest alternatywa, która zawiera fizyczną klawiaturę.
--
#587 magmar Konto zarchiwizowane
Nie, to pokazuje tyle, że jest zapotrzebowanie na ten telefon.
#588 Pitef
Ludzie Do cholery jasnej! Dlaczego nie robicie takiej gówno buży o Android/ IOS, Samsung/ Xiaomi, Huawey/LG i tak dalej? Jak już ktoś, albo kilkoro ktosiów powiedziało, nikt nie przekona do swego tej drugiej strony. Proponuję ten wontek już zamknąć, bo niczego nowego on nie wnosi. Pisałem już. Jeśli ktoś ma chęć korzystać z telefonu z tarczą albo puszki na drucie bądź sznurku, jego wola. Powtarzam. JEGO WOLA!!! Nikomu nie można wchodzić w paradę, bo załóżmy jesteśmy fanami golonki a ktoś inny będzie lubił soję i inne wegańskie przysmaki. Nie Można. Wypadało by powiedzieć swoje zdanie szanując jednocześnie innych. Mam was nie lubić bo np. korzystacie z Jawsa a ja NVDA albo odwrotnie? To samo odnosi się m.in. do poglądów religijnych, książek, muzyki, samochodów i masy innych spraw. Proszę kulturalnie, uspokójcie się wszyscy. Piszcie sobie brajlem, dariusz niech pisze w T9. Tak mu wygodnie i już. Dariusz sam jest motorkiem napędzającym całą sprawę. Wysławiajcie sobie te blind shelle, androidy, iphony, latającego potwora spagetti czy pana buta. Nikomu nic do tego. Wątek nosi tytół: Co myślicie. Każdy powiedział co myśli, więc chyba wystarczy.
Pozdrawiam mając dość czytania tych oklepanych jak kobyla dupa nic nie wnoszących do sprawy postów.
#589 magmar Konto zarchiwizowane
W czwartek o 19:00 w tyfloradiu jest interaktywna kontynuacja audycji o Blindshellu.
#590 djdenismusic
Ja tu tak tylko z małym pytankiem. Co nowego w blind shellu? Jakiś nowy soft? Jakieś ciekawe zmiany? Tego messengera w końcu poprawili? czy dalej tak dziko działa?
#591 magmar Konto zarchiwizowane
'Osoba, która mogłaby CI udzielić odpowiedzi nie zmienia nicków, jej konsekwentnie nie ma, poszukaj do niej kontaktu w audycji podała namiar na siebie.
Dostaniesz Denisie wyczerpującą odpowiedź.
#592 magmar Konto zarchiwizowane
Użytkownik Dariusz.1991 jak wiadomo zrezygnował z korzystania z eltena, ponieważ nie zgadza się z jego polityką i filozofią.
Odpowiedź na Twoje pytanie najszybciej uzyskasz kontaktując się z nim osobiście, lub kontaktując się ze sklepem LUMEN.
#593 djdenismusic
Ee. To aż tak mnie ten temat nie interesuje. Ale dzięki za odpowiedź :D
Po prostu byłem ciekaw, czy ktoś może coś tutaj wie, i mógł by mi tak na szybko udzielić odpowiedzi.
#594 Pitef
Moim zdaniem ten wontek nadaje się tylko do zamknięcia...
#595 magmar Konto zarchiwizowane
A niby dlaczego?
#596 monstricek
Chyba dla tego, że teraz niema tu człowieka, który by informował o wszystkich zmianach. Nie sądzę, że zamknięcie wątku jest dobrą propozycją, bo może jeszcze pojawić się tu i Dariusz, bo np kiedyś stwierdzi, że warto, i ktoś, kto też używa BlindShella i jest gotowy coś o nim powiedzieć.
#597 balteam
Przypis moderacji: Wątek nie zostanie zamknięty. Jeśli ktoś nie ma nic ciekawego do dodania, fajnie jak by nie pisał, mniej będzie wpisów do usuwania, no i to nie jest specjalny przytyk do Pitewa, tylko bardziej do tego co w tym wątku było pisane.
NO i jak monstricek napisał, zawsze nowe osoby mogą chcieć coś napisać.
#598 djdenismusic
Ej. Spokojnie. ja tylko zapytałem o zmiany. Bez jakich kolwiek przytyków. Znam ten telefon z kilku prezentacji, i pewne rzeczy mnie urzekły, a inne sprawiły, że nikomu bym tego nie polecił, mimo stosunkowo prostej obsługi.
#599 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Szanowni Państwo, Dowiedziałem się, że pojawiły się nowe wpisy na forum telefony w wątku o Blindshellu. Pragnę jeszcze raz poinformować, że moja decyzja związana z definitywnym i nieodwołalnym odejściem z Eltena jest nieodwracalna. Nie zgadzam się z cenzorską polityką kilku moderatorów oraz wszechobecną cenzurą panującą na wielu forach. Jeżeli ktoś chciałby uzyskać jakąkolwiek odpowiedź na temat telefonu Blindshell, proszę pisać do mnie prywatnie. Odpowiem na każde pytanie z przyjemnością. Z wyrazami szacunku Dariusz
#600 zywek
No to jakie konto nieaktywne skoro się logujesz!