ZMiana przyzwyczajeń jest dobrąalternatywą, i chyba najlepszą xD. Chociaż z drógiej strony rozumiem Dariusza, bo mnie też by wkurwiało jakby jedynym czytnikiem ekranu było NVDA.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Monia nie, nie jest zrozumiałe. Niech by go sprzedawali nawet po 3 stówki to zyskali by szerszą klientele, chociażby w śród ludzi starszych, no ale skoro nie myślą to w końcu przepadną z kretesem.
Czasami dobrą, ale w moim przypadku nie zdała egzaminu. 3 lata się męczyłem i starczy. -- (nuno69): ZMiana przyzwyczajeń jest dobrąalternatywą, i chyba najlepszą xD. Chociaż z drógiej strony rozumiem Dariusza, bo mnie też by wkurwiało jakby jedynym czytnikiem ekranu było NVDA.
Ja nie zamierzam być niewolnikiem nowych technologii. Dla mnie najważniejszy jest prywatny komfort użytkowania, a co za tym idzie klawiatura umeryczna która najbardziej mi odpowiada i umożliwia pisanie jedną ręką.
Będę powtarzał do skutku Nuno. Znajdź alternatywę z fizyczną klawiaturą numeryczną i antkiem i chętnie podyskutuję. Cena jest duża to fakt, ale dla osób, którym odpowiada wyłącznie to rozwiązanie to jedyne wyjście.
No to niech się bawią dalej. Za tą cenę jest mnustwo wiele lepszych telefonów z milion różnych Xiaomi, kilkadziesiąt Samsungów, a jak dobrze poszukasz to i Iphone się trafi.
dobra, koniec dyskusji, kolejne posty będą wywalane. Jedna strona drugiej nie przekona, bo też każdy oczekuje czegoś innego. Jeden touch ID, drugi numerycznej, fizycznej klawiatury, a trzeci współpracy z ekosystemem apple. I to kolejne polecą nie o blindshellu, tylko ciągnącą tą samą dyskusję bez końca.
Nie chcę tworzyć nowego wątku, więc spytam tu. Zdaje mi się, że widziałem jakiegoś dotykowca, który był zrobiony na slidera z klawiszami. Jest coś takiego, co by można było do jakiegoś telefonu jakoś podpiąć?
Pates wczoraj pisał o Samsungu folderze, ale to stary telefon z 2015 roku. Problem w tym, że Blindshell na dzień dzisiejszy stanowi jedyną opcję dla zwolenników klawiatury numerycznej, chcących chociażby mieć dostęp do maila i facebooka w telefonie. Wiem, niektórzy się oburzają na cenę i możliwości blindshella, ale dla mnie, jako zwolennika klawiatury numerycznej, nie znoszącego dotykowego pisania to jedyne wyjście z impasu.