Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Założony przez Julitka 922 wpisy ostatni wpis 7 lat temu Zamknięty Strona 46 z 47

#901 2 polubienia

Miki, czarownice, to ci którzy się nie zapisali i których zabrakło. Widzę tu tendencję do ich poszukiwania. :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#902 1 polubienie

jak dla mnie, Dawid powinien w oznaczeniach Eltena dodać nowy tytuł, użyszkodnik, i odpowiednim osobom go przyznać.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

no ja bym nawet taki tytul chcialam, przynajmniej miala bym wyjatkowe oznakowaniew.

Niestety co prawda, to prawda. Niektórym to by się na prawdę coś takiego należało.t yle było krzyku, tyle kłótni, i po co to wszystko?

Np tym, co nie zapłacili zaliczki:).

No... Coś w tym jest drogi kolego. Ale nie musisz się już popisywać swoją błyskotliwością. Bowiem wszyscy wiemy, że ją posiadasz.

A ja wam powiem, że ceba jest najleprza na wszystko!

#908 2 polubienia

Widzę, że tutaj powstało nieformalne miejsce spamu...
Ok, mnie się nawet podoba. :)
No, ale w takim wypadku nie można będzie tego do archiwum przenieść, bo jak potomni przeczytają, to się przeżegnają...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#909 2 polubienia

Albo nie dającą się przez jakiś czas zmienić sygnaturkę:
Uwaga! Nawalam!

#910 1 polubienie

Ale o co ta cała spina? Po co chcecie się wyżywać? Przecież od początku było wiadome, że to nie wypali. Ja stwierdziłem to już w maju tego roku, gdy okazało się że impreza odbędzie się w klasztorze. Ile osób pomyślało jak ja nikt nie wie, ja wiem o dwóch. Dalej, były osoby, które nie jechały, bo nie jechali ci na których oni liczyli, w sensie, że się poznają. No i, spoooora część widząc, jak idzie organizacja zwyczajnie stwierdziła że to zwykłe pitolenie. Acha, ploteczki, plotki, plotunie, jakie ploteczki? Te na tych śmiesznawych serwerach tt? A kogo to obchodzi? Przestańcie się przejmować śmiesznawym tt, bo to zwykły zjadacz czasu odwiedzany przeważnie przez posiadających go w sporej ilości. Nie zawsze, ale zazwyczaj.. :D
No i jeszcze powiem wam, że cebula jest dobra na potencję :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Spam, hipokryzje, bul... wiadomo czego i miauczenie. Ludzie, po 5 lat macie, czy więcej? Piękna wizytówka środowiska po raz enty. Mam popcorn, ale wszystko przeczytałem.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Nie no- dobra śmiechawa. XD. Ja już w tamtym roku mówiłem, że to nie wypali i no, runeło za nim powstało.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Tak Daszku Miaaaauuuuuuuuczenie! Oj w punkt!
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#914 1 polubienie

Jak tak dalej pójdzie, to się w koncu pozabijamy a elten przestanie istnieć. Dawidzie, Julitko, a także Wy wszyscy, którzy chcieliście dobrze, szkoda Waszego czasu, zdrowia i zaangażowania, ale trzeba Was podziwiać, że macie tyle samozaparcia, tylko, czy to się opłaci?Czy warto nadstawiać kolejny policzek? "Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził".

#915 2 polubienia

Szczerze? Podziwiam Was, że chciało się Wam tak użerać. I ni ch nie zazdroszczę.

Wielka szkoda, że zlot się nie odbył. Myślę, że na taki finał tej historii złożyło się kilka czynników. Żałuję, bo byłaby to okazja na poznanie na żywo wielu ciekawych osób, a poza tym fajne urozmaicenie wakacji oraz kolejny krok w stronę samodzielności. Tak, czy inaczej ja osobiście dziękuję organizatorom za zaangażowanie, bo dopięcie wszystkiego napewno łatwe nie było.
Przyjaciel tworzy w nas nową przestrzeń, która prawdopodobnie nie zaistniałaby nigdy, gdybyśmy go nie spotkali. Tylko dzięki niemu rodzi się w nas nowy świat. – Anaïs Nin

Hej. Przepraszam nie odniosę się do calej dyskusji bo przeczytalam tylko 2 strony z 46. Wywnioskowalam że zlotu nie będzie?
Szkoda. Bo to świetna inicjatywa i okazja żeby się poznać. Sama nie zglaszalam się ze względów ekonomicznych. (zwyczajnie kończy mi się umowa) więc sytuacja jest zbyt niepewna. Ale i tak ogromnie cieszę się że ktoś wpadl na taki pomysl. Mam nadzieje że uda go się zrealizować w przyszlości.
Nigdy nie bylam w laskach ale slyszalam że jest tam dużo zieloności co mnie mieszczucha ucieszylo by bardzo. I chociaż jest to miejsce katolickie to mam nadzieje że siostry potrafily by schować swojego boga pod habit.) Także trzymam kciuki że kiedyś uda się was wszystkich spotkać.

eeeh... jaka szkoda, że to nie wypaliło... No to jak tu kogoś poznać? Czat jest martwy, zlot potraktowany przez wielu nie poważnie. Nie było mnie wśród tych pierwszych 50 osób z czerwcowej ankiety, bo nie wiedziałem jak wgl ją otworzyć z poziomu programu, ale zgłoszenie wysłałem przez przeglądarkę i przelew przez aplikację mobilną. Dziękuję adminom za dobre chęci i włożoną pracę. Mam nadzieję, że kiedyś zbierze się grupa poważnych osób, którzy zechcą zrobić coś na prawdę fajnego. Pozdrawiam wszystkich "sejmowiczów" hehehe

#919 1 polubienie

Sławku podziękuj użytkownikom, którzy dali dupy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Przecież ankietę można było otworzyć tylko z poziomu przeglądarki...,
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!