Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Założony przez Julitka 922 wpisy ostatni wpis 7 lat temu Zamknięty Strona 45 z 47

#881 1 polubienie

Czemu ci, co zapłacili? przecież zwroty będą, więc w czym rzecz? Tutaj Mikołaj ma rację.

#882 1 polubienie

Zastanawiam się tylko, kto z nas tutaj zrobił taki numer.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

#883 1 polubienie

Chociaż nie. Chyba najbardziej poszkodowani będą ci, którzy mięli nadzieję na wyrwanie się z domu, poznanie fejs tu fejs w końcu innych ludzi, któych do tej pory nie było jak poznać, bo np. wiecznie w domu...

#884 1 polubienie

dokładnie, dobrze mówisz, ale to się często łączy jedno z drugim, tak jak w moim przypadku. Ja z oczywistych względów decyzję, czy się w przedsięwzięcie angażować podjąłem już przed pierwszą ankietą, licząc się z kosztami, i decyzji do końca nie zmieniałem. Wiadomo, każdemu może coś wypaść i tak dalej, ale to, co się stało... potwierdza tylko wszystko, co mówi się o całym naszym środowisku. Jak przychodzi do siedzenia przed klawiaturami i pisania, raz jak to nam nie pomagają i jesteśmy biedni, raz jacy to geje są źli, jesteśmy do tego pierwsi. Niby wszystko chcemy, nie mamy żadnych możliwości, jakby było to, to byśmy tyyyyyle zrobili, a jak przychodzi co do czego i okazja się nadaża... na pisaniu "ja pojadę" się kończy, a jak przychodzi do płacenia, nastaje dziwna cisza...
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

#885 2 polubienia

Jak mówię, problemem jest skala zjawiska. Mogło nie udać się pojawić komuś, różne przypadki się zdarzają, jak choroba, nagły wyjazd, cokolwiek.
Ale dziwne jest, jak dwa miesiące przed Zlotem deklaracji jest 55, a ostatecznie nawet nie połowa z tych zadeklarowanych postanawia przyjechać.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#886 1 polubienie

No o tym właśnie mówię. Do pisania, jak to nikt nic nie robi to wszyscy, ale do ruszenia się...

#887 2 polubienia

Co Wy tu k...rwa mać piszecie, że mogą żałować Ci, którzy zapłacili!? Przecież wszystko jest zwracane, co do grosza. I to jest właśnie mechanizm powstawania plotek. Teraz się rozejdzie, że ludzie stracili pieniądze, mogę się założyć.
Denisie, zaliczka to rodzaj deklaracji: "Tak, na pewno będę, traktuję sprawę poważnie". Nie odbyło się, dostałbyś zwrot.

elanor to napisalam ja, wie ta kurwa to jezeli juz, to ja a nie inni.
Natomiast jasne ze sie im zwroca, ale chodzilomi oto, ze oni skoro zaplacili to sie najbardziej na ten zlot ciesili.

#889 2 polubienia

Polowanie na czarownice za trzy, dwa, jeden... Stosiki przygotowane?
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#890 1 polubienie

jakie czarownice?

#891 2 polubienia

Ponawiam wniosek, żeby przemianować wątek na obrady sejmu.

JEżeli masz uprawnienia jako moderator, to przemianuj:)! Jestem za! Albo nie. Mam lepszy pomysł. Stwórzmy osobny wątek o tej nazwie na forum głosowym.

#893 2 polubienia

Yyy, lepiej może nie na głosowym jednak. xd
Tak w ogóle, powinno to wylądować w archiwum.

A widziałaś kiedyś obrady prowadzone metodą korespondencyjną:)?

Moim zdaniem nie powinno lądować w archiwum, to jest idealne miejsce i tytuł również, tu widać jak wygląda "wspólnota" niewidomych
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

No niestety... @Łowca w punkt.

#898 1 polubienie

moim zdaniem wątek powinien zostać zamknięty, bo to zwyczajnie nie ma sensu. To, co zostało powiedziane, zostało powiedziane, stanowisko administracji znane jest nam wszystkim, a to, co teraz się tu pojawia, to nic nie wnoszące do dyskusji komentarze. Można co najwyżej zrobić wątek inicjatywy oddolne, i niech się wypowiadają ci, co coś chcą, jeżeli się tacy znajdą, ale tylko na temat.

#899 2 polubienia

Żartowałam przecie z tytułem. ALe sprawa jest już nieaktualna, więc prędzej, czy później w archiwum wyląduje.

No wiem przecież. Ja też żartuję cały czas.