Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Założony przez Julitka 922 wpisy ostatni wpis 7 lat temu Zamknięty Strona 39 z 47

@Ambulocet Nie wiemy nawet, czy przy 19 coś się uda zdziałać. Niech ktoś się wycofa później, to już lipa po całości. Więc nie wiem, czy nawet tak się da. Przy czym oczywiście zaliczek dziewiętnastu jeszcze nie mamy, żeby była jasność!
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Wczoraj się wpisałem na listę. Czyli teraz mamy już ponad 19 osób.

Faktycznie przykre jest to, że tyle osób zrezygnowało. Przy trzydziestce uczestników dałoby się porządny hostel załatwić i potencjalne problemy z integracją by odpadły. Na 30 osób oferta była dostępna.

Tomecki, ale ta zawodniczka to była nazwijmy to waga ciężka.

#765 2 polubienia

Ale i tak przecież by nie było trzeba więcej miejsc, po poprzedniej ankiecie jak pamiętam było 27 miejsc do spania potrzeba.

#766 2 polubienia

W sumie dwie takie były z wagi ciężkiej :)

Ale w tej dwudziestce mogą być osoby z Warszawy i kilka miejsc noclegowych odpadnie.

#768 2 polubienia

Tak samo jak w tamtej pięćdziesiątce.

Tylko 27 a chyba 9 to jednak różnica, prawda? Poza tym, nie chodzi tylko o noclegi.

#770 2 polubienia

9? To brzmi ździebko smutnie jakby...

Przyznaję, teraz dokładnie nie pamiętam, ale coś koło tego.

#772 1 polubienie

Nauczka na przyszłość- nie załatwia się zlotów i ewentów dla tak dużej i zróżnicowanej w każdej kwestji grupy osób. Jeśli jakaś grupka chciała by zlot to niech to organizuje sama między sobą. Elten to tylko społecznościówka z bardzo różnymi osobami i wszystkiego nie da się przewidzieć. I można się tego było spodziewać, że w takiej grupie ludzi nawet więkrzość wypełni ankietę, a jak przyjdzie co do czego to połowa zrezygnuje, bo tak już jest: jedni wypełnili ankietę dla zabawy, drudzy są nieodpowiedzialni, a trzecim rodzice/ żony/ męrzowie czy krasnoludki zabroniły jechać.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Ile mamy zgłoszeń z noclegiem na obecną chwilę?

Narazie nawet nie podliczamy, bo są takie rotacje, że to nie ma sensu.

#775 1 polubienie

a kiedy będzie mniej więcej wiadomo, czy cokolwiek się w ogóle odbędzie, bo im wcześniej kupi się bilet, tym taniej itd.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

Czy Zaliczkę wpłacamy do 25 lipca? JEżeli tak, to ja jeszcze poczekam do jutra aż sytuacja się jakoś tam wyklaruje.

#777 2 polubienia

Ojejku jej, @Łysy, jaki Ty jesteś mądry kochany wujku.

#778 1 polubienie

Przecież prawdę napisał, nic dodać, nic ująć.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

A ja proponuję bana dla osób, które tak sobie zrezygnowały bez uzasadnienia. Moderacja się zaangażowała, wykazała inicjatywę a tu taki sajgon. Po coś była ta majowa ankieta. Z jednej fajnej oferty zrezygnowaliśmy, bo powiedziano, że 30 osób przenocują, ale 50 to już za dużo. A było i w centrum Warszawy, i 50 metrów od metra. Łysy niestety masz rację.

#780 1 polubienie

Pewnie, miejmy takie podejście w każdej kwestii tego typu, na pewno do czegoś dojdziemy.