Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Started by Julitka 922 posts last post 7 years ago Closed Page 32 of 47

Proszę, nie zostawiajcie wszystkiego na ostatnią chwilę, bo organizacja też na ostatnią chwilę nie wypali.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#622 2 likes

Po co wammój numer pociągu i mój numer linii, ksoro przyjeżdżam sobie tam sam?

jeżeli nie zaznaczasz opcji zakwaterowanie w laskach, nie ma tej opcji. Jeżeli zaznaczasz, chodzi o ewentualnych wolontariuszy i tak dalej
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

To ułatwi odbiór zakwaterowanych z dworca. Przypuśćmy, że pociąg się opóźni. Jeżeli mamy jego dane, możemy go zlokalizować. Możemy sprawdzić, na jakim peronie się zatrzyma, żeby wolontariusz nie biegał itp.

czy można wysłać za zlot 1 przelew w wysokości 300zł, czy należy to rozbić na 2, tak jak jest podane w mailu?
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

#626 2 likes

Po co mi wolontariusz się pytam?

#627 2 likes

tobie może nie potrzebny, ty jesteś przypadkiem, którego system nie przewidział

żywek ale ty się czepiasz

#629 2 likes

Nie, Mikołaj. Żywek o tyle ma rację, że takich przypadków, jak on, może być więcej. Ludzie, którzy sami sie poruszają, plus są z Warszawy, plus, dodatkowo, byli kiedyś w Laskach.

Ja, już teraz, mogę wymienić co najmniej 7 takich osób.

Ale, Żywek, tego numeru pociągu przecież, jak chcesz, możesz nie podawać.

Dawid chyba nie robi żadnej walidacji tego formularza.

albo wybrać nie potrzebuję pomocy z pola i wpisać n/d

#631 2 likes

Można, oczywiście.
--Cytat (mikolajholysz):
czy można wysłać za zlot 1 przelew w wysokości 300zł, czy należy to rozbić na 2, tak jak jest podane w mailu?

--Koniec cytatu
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Może Pajper zastosuj starą i sprawdzoną metodę na Eltenie i wyślij wiadomość prywatną? D
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

obiad też mamy w piątek od 15 czy nie? bo jak tak to 150 bez noclegu, jak nie to 100.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#634 2 likes

Tak, mamy obiad w piątek.
#StandWithUkraine

#635 2 likes

Mamy obecnie 9 zgłoszeń, a pozostaje 11 dni.
#StandWithUkraine

#636 1 like

Pajperze, wiadomośćz przypomnieniem pomoże.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#637 1 like

to też, względnie pytanie do osób, które, (wypełniły pierwszą ankietę lub wypełniły drugą) i nie wypełniły zgłoszenia, dla czego tak zrobiły.

#638 1 like

Bo możeliczyli, że to będzie gratis :)
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Sorry, ale dla mnie to trochę niepoważne.
Może jeszcze każdemu list polecony i to w brajlu?
Serio, wiadomość prywatna nie wystarczy?

#640 1 like

możeby tak sprawdzić, ile z tych osób się nie logowalo ostatnio / nie czytało?