no ja powiem tak. nie sa mi znane dwie najwazniejsze rzeczy i to jest data, oraz koszty. jak bede wiedziala te dwa szczegoly, to sie chetnie wypowiem czy jade czy nie.
magmar ja mysle ze to tak jak zuzler mowi. czyli dzwonic, i pytac sie ile jeszczemacie wolnych miejsc na taka i taka date? no i wedlug tego ile oni tam beda mieli, my bedziemy wiedzieli ile maximalnie moze nas jechac.
Oni tam chyba mają koło 55 miejsc. --Cytat (adelcia): magmar ja mysle ze to tak jak zuzler mowi. czyli dzwonic, i pytac sie ile jeszczemacie wolnych miejsc na taka i taka date? no i wedlug tego ile oni tam beda mieli, my bedziemy wiedzieli ile maximalnie moze nas jechac.
Jeśli nie dostanę pozwolenia od moderacji że mogę dzwonić w ich imieniu nie zrobię tego. Dawid jako szef muusi mi dać na to zgodę. Nie chcę robić samowolki.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Tę samą zasadę wyznawałam przez ten cały czas. --Cytat (magmar): Jeśli nie dostanę pozwolenia od moderacji że mogę dzwonić w ich imieniu nie zrobię tego. Dawid jako szef muusi mi dać na to zgodę. Nie chcę robić samowolki.
tylko ze ja mysle ze dlanich jest obojetene czytam beda czlonkowieeltena czy ktos inny. dlanich wazne jest zeby zarobic, a jezeli ty sie ich pytas ile maja miejsc na date x y to im sie szykuje brutalny zarobek, a nie bedzie ich obchodzic co to zagrupa. no chyba, ze to dziala tak, ze osobi niewidome czy tam slabowidzace maja jakies znisky, no towtedy warto.
MagMar, ale elten to jest twór wirtualny. Skoro sam Elten nie ma osobowości prawnej, to tym bardziej jego moderacja i ewentualni namaszczeni przedstawiciele, więc dzwoniąc gdzieś w imieniu nieformalnej grupy użytkowników strony internetowej www. nikomu nieznane pl, naraża się człowiek na opór rozmówcy, a w każdym razie chyba trudno o poważne potraktowanie. W związku z tym, można zadawać pytanie o ileś miejsc, można nawet robić wstępną rezerwację, ale tylko jako osoba prywatna, bo to że istnieje jakaś strona w necie i grupka jej sympatyków, to nic dla nikogo nie oznacza. Jeśli nawet miałabyś robić tę rezerwację dla nieformalnej grupki bliższych i dalszych znajomych, to pierwszą sprawą, żeby ona przetrwała w systemie dłużej niż tydzień, jest wpłacenie zaliczki. A ze zbieraniem tej zaliczki jest taki problem, że nie jestem pewien, czy jej skarbówka nie uzna za darowiznę, od której trzeba odprowadzić podatek.
Źle to ujęłam. Nie potrafiłam tego ująć, ale ja o sprawach ELtena nie decyduję. Jestem w stanie wylącznie pomóc moderacji, bo mam czas i chęć, ale Dawid, jako główny założyciel musi to zaakceptować i musi mi zlecić to zadanie rozumiesz?
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Albo nawet czemu by nie można było się zorganizować kto z kim chce i po otrzymaniu informacji, że tu a tu są wolne miejsca, po prostu by się indywidualnie powynajmowało te pokoje.
This site uses cookies to enhance your experience.