Dyskusje o nowościach

Kto mnie pokona w AudioMemory?

Założony przez Paulinux 26 wpisów ostatni wpis 1 miesiąc temu Strona 2 z 2

Nie grałem, co nie zmienia faktu, że escape na zrobienie sobie dłuższej pałzy, bo masz minutę na odpowiedź to kiepski pomysł.

Ja trochę rozumiem, w tej grze chodzi też o myślenie pod presją, a jak by takie pauzy występowały, to nwm, mógłbyś sobie spokojnie zapisywać każdy układ np. w tabelce excelowskiej ;), szczególnie jeśli chodzi o paczki takie jak fortepian, normalnie apsoluci mogli by sobie notować wysokości dźwięków, interwały czy tam funkcje co tam się odtwarzają, nwm jak ten pack wygląda dokładnie ale coś na tej zasadzie, what ever, uważam, że pauzy są zbędne, szczególnie, że pełna rozgrywka to nie całe 5 minut gdzieś pewnie.

Hmm, może i racja. No ale chociaż między rundami escape powinien działać jak pauza, a teraz jest tak że przyspiesza odpalenie się kolejnej rundy
Happy hacking

Ja to bym chciał info o tym na początku jak w pirackiej ile na ile jest plansza, załóżmy:
Runda 1:
Szerokość - 3
Wysokość - 3
Naciśnij enter, aby zacząć

Esc przy rundach popieram, bo ktoś może zostać wyrwany z czegoś albo esc na rundę 1 raz.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

przy rundach, w trakcie rundy niet, jak ktoś mówił, można sobie pozapisywać.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.