Dyskusje o nowościach

Kto mnie pokona w AudioMemory?

Założony przez Paulinux 26 wpisów ostatni wpis 1 miesiąc temu Strona 1 z 2

Na razie mam pierwsze miejsce na liście! Zagram znowu, jak mnie ktoś przegoni. @Pajper, powinieneś dać innym przykład jak zwyciężać mamy
Happy hacking

Ale z drugiej strony do rozważenia pozostaje, czy powinny się dublować wyniki poszczególnych osób, jeśli w audiomemory jest 10elementowa lista wyników, to może powinno tam być 10 unikatowych osoób z wynikami, a nie np. 5 wyników jednej osoby?
Happy hacking

Challenge accepted.
Ale, mówiąc uczciwie, miałem przewagę, bo testowałem na AudioMemory nowe API do programów od kilku miesięcy i grałem w tę grę od jakiegoś marco-kwietnia dziesiątki razy. :D
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Ale w Purrposterous, przyznaję, nie umiem dobić do obecnych highest scores. :D
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

O cholera, teraz z kolei nie mam po co nawet zaczynać xDDDD
Happy hacking

Zostało mi do Ciebie mniej niż 100 punktów. Jak na trzecią proóbę to chyba spoko xD
Happy hacking

Powinny się wszystkie wyniki zapisywać, idę testnąćco to jest wgl
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

gdzie to jest? ;d
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

W programach, musisz wejść do programów a potem kntekstowym install from server
Happy hacking

Kuźwa 12 punktów, serio? Chyba na razie z ptaszkami muszę sobie dać spokój. Ale jeśli ktoś umie to całe przejść na telefonie to szacun
Happy hacking

Ale za to jestem jedyną osobą, która ma na razie wynik z fortepianu. Z jednej strony łatwiej niż w ptaszkach, ale z drugiej strony dźwięki się za bardzo zlewają
Happy hacking

W tych ptakach czasami mi się wydaje, że klikam na odpowiednią parę, ale nie łapie tego, nie kasuje się para.

bo to jest tak, że załóżmy zagrałeś najpierw ptaka 1, potem ptaka 2 następnie ptaka 2, ale to już nie jest para, znowu musisz wrócić do tego poprzedniego ptaka 2, bo zacząłeś już tworzyć kolejną parę. To, czy pierwsza karta z pary została zagrana sygnalizuje dźwięk takiej jakby muchy, która znajduje się mniej więcej na tej pozycji w przestrzeni, na której byla ta pierwsza karta z pary zagrana
Happy hacking

No i co teraz @Pajper?
Happy hacking

O, widzę że teraz konkurujemy na fortepian. No dobra, to jedziemy z tematem
Happy hacking

Pauzowanie by się przydalo xD
Happy hacking

No i już doskonale wiem, jak się gra w tę grę! Dodanie jednego ifa sprawiło, że jak się już go odgadnie, to idzie dużo łatwiej, a jego znajomość daje znaczną przewagę
Happy hacking

Z tym pauzowaniem chodziło mi o to, że jak wciśnisz escape i wywołasz pytanie czy przerwać grę, to czas rundy nie powinien płynąć
Happy hacking

No bez sensu, bo wtedy będzie, że w 1 sekundę odpowiedziałaś, a to nieprawda.

no ale jak mam odpowiadać w sekundę nie poruszając się po planszy? Grałeś w to w ogóle?
Happy hacking