Ale z drugiej strony do rozważenia pozostaje, czy powinny się dublować wyniki poszczególnych osób, jeśli w audiomemory jest 10elementowa lista wyników, to może powinno tam być 10 unikatowych osoób z wynikami, a nie np. 5 wyników jednej osoby?
Challenge accepted. Ale, mówiąc uczciwie, miałem przewagę, bo testowałem na AudioMemory nowe API do programów od kilku miesięcy i grałem w tę grę od jakiegoś marco-kwietnia dziesiątki razy. :D
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Ale za to jestem jedyną osobą, która ma na razie wynik z fortepianu. Z jednej strony łatwiej niż w ptaszkach, ale z drugiej strony dźwięki się za bardzo zlewają
bo to jest tak, że załóżmy zagrałeś najpierw ptaka 1, potem ptaka 2 następnie ptaka 2, ale to już nie jest para, znowu musisz wrócić do tego poprzedniego ptaka 2, bo zacząłeś już tworzyć kolejną parę. To, czy pierwsza karta z pary została zagrana sygnalizuje dźwięk takiej jakby muchy, która znajduje się mniej więcej na tej pozycji w przestrzeni, na której byla ta pierwsza karta z pary zagrana
No i już doskonale wiem, jak się gra w tę grę! Dodanie jednego ifa sprawiło, że jak się już go odgadnie, to idzie dużo łatwiej, a jego znajomość daje znaczną przewagę