Straciliśmy kontrolę nad serwerem
Wróć do Archiwum Eltena#61 lwica
Ja sobie przepisałam te wszystkie nazwy blogów.
#62 lukaszenka
No to zadanie dla ciumbaków niech w najnowszej testowej wersji Eltena na IOS będzie dostęp do forum bo dzisiaj jestem mobilny, a chciałem pociumbaczyć.
#63 CIUMBAK
Nie żartujemy. Pamiętajcie, jeżeli nie zastosujecie się do zasad ww w pierwszym poście 02.04.2019 o 16:00 wyłączymy serwery Eltena, albo... Hmm może coś innego zrobimy, może nie wyłączymy, tylko całkowicie zmienimy strukturę...
#64 lukaszenka
Ale w sumie takie akcje jak ta są potrzebne, bo uświadamiają nam biednym użytkowniką, że jeśli ktoś tu nie ma nad czymś kontroli to właśnie my. Może robić to facebook to tymbardziej elten.
#65 Puszkin
Ooo, to już w takim razie niedługo, czekamy zatem do 16.
#66 daszekmdn
A ja wam powiem:
dawajmikoty
#67 CIUMBAK
Zaznaczymy tylko, że jesteśmy kulturalną grupą chakerską, nie zamierzamy spamować na forach tak jak np sławny swego czasu Lolek.
#68 lukaszenka
No zobaczymy, czekamy na zmiany w strukturze naszych wiadomości prywatnych.
#69 daszekmdn
Gdyby w to była ingerencja, nawet dla żartów, to ja poważnie mówiąc obawiał bym sie pisać pm
#70 mucha
a to już za 10 minut
#71 lukaszenka
No dla tego prowokuje.
#72 pates
za 7 min
#73 CIUMBAK
Spokojnie, nie zamierzamy ingerować w wiadomości prywatne. Napisaliśmy, że macie czas do 02.04 a nie do dziś godz 16:00
#74 lukaszenka
A może jednak, bo to podważa wasze zdolności.
#75 CIUMBAK
Hmmm, okażę się okażę się, nie możemy wszystkiego mówić.
#76 CIUMBAK
Prosimy również sprawdzić nasz oficjalny awatar. Nie mamy bylejakich gustów muzycznych!
#77 Syntezator
No i stało się! Nastała nowa era, era Ciumbaka. Upada cywilizacja z takim trudem przez człowieka budowana. Kształtuje się na oczach naszych nowy porządek, w którym Ciumbak znaczy wszystko. Ciumbak to pierwsze słowo jakie nowo narodzone dzieci będą od teraz wypowiadać. Ciumbak to nowa myśl przewodnia wszystkich narodów zamieszkujących Ziemię. To kamień węgielny, fundament, światło, które poprowadzi ludzkość do wiecznej ciumbaczności. I zjednoczą się oni pod jednym, ciumbakowym sztandarem. Wszystkie ziemie połączą się tworząc wielką Wszechciumbacką Republikę, w której nie będzie już smutku, biedy i głodu, gdyż wspaniała idea ciumbaczności usunie w cień te problemy. Ciumbak to nasza przyszłość! Otwórzmy nasze serca, oczy i umysły i niech ciumbak wypełni nas po brzegi. Ja wstępuję w szeregi Ciumbaków, bo lepszej drogi nie widzę! Ciumbak- to brzmi dumnie!
#78 Monia01
Syntezator został ostatecznie zciumbakowany ciumbakową propagandąciumbacznego dobrobytu. Rzegnaj, dobry człowieku...
🇺🇦 🇵🇱
#79 Syntezator
Ciumbaki się cieszą, Eltena zawieszą
Ciumbaaaakiiii!
Serwery się grzeją, Ciumbaki szaleją!
Ciumbaaaaakiiii
Po dysku harcują, że bać się aż strach
I wyłączyć serwer nam mogą od tak!
Ciumbaaaaakiiiiii
#80 Syntezator
Czyżbyś ty, koleżanko miła, nie dołączyła jeszcze do Ciumbakowych Legionów? Ruszaj z nami, a nie pożałujesz :)
--Cytat (Monia01):
Syntezator został ostatecznie zciumbakowany ciumbakową propagandąciumbacznego dobrobytu. Rzegnaj, dobry człowieku...
--Koniec cytatu