Straciliśmy kontrolę nad serwerem
Wróć do Archiwum Eltena#21 nuno69
A gdzie ja mam wpłacić te bitcoiny? Bo widzicie, mam 27 BTC na koncie tylko nw co z nimi zrobić.
#22 camila
Co wy ciumbaczycie? Chyba ktoś ostro coś przyciumbał dzisiejszej nocy :)
#23 Julitka
Skuteczne było to ciumbhiskey!
Ciumbać/
ćumbać/
ćumpać/
ćupać/
ćpać... xd
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#24 pates
hej wszystkim ciumbakom!
Te 10 bc łatwo dać, wszak w ciumbakstara łatwo grać, taki żarcik.
#25 camila
Dołączam do tej nowej, inteligentniejszej rasy nadciumbaków ;)
#26 Julitka
E no, koleżanko, narazie to mamy tylko ciumbaki, nadciumbaków nie przewidujemy!
--Cytat (camila):
Dołączam do tej nowej, inteligentniejszej rasy nadciumbaków ;)
--Koniec cytatu
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#27 Elanor
To! Jest! Dramat!
Przebili Lolka, tych wszystkich Klaudiuszków Cezarków i nawet stare buty, czy tam skarpety, nie pamiętam jak to było. Tylko, zabijcie, nie wiem, co to są Ciumbaki.
Chociaż... Chyba mi się przypomina taka piosenka.
"Ciumbaki harcują, Eltena nam psują, wszędzie już słychać, ciumbaczny ich śpiew.
Chcą być bezwzględne, są śmieszne obłędnie,
ich każda głupota, odbiera nam dech.
Zobacz sam, jak Ciumbaki łażą tam i siam,
bo Ciumbaki cały Elten zna,
Ciumbak to niezły gad.
Abrakadabra, skądś biorą się wiadra,
blogi i fora, zaciumbaczone są.
Hokus marokus, dostarcza złych pokus,
lecz Elten zwycięży, Ciumbaki won stąd!
Zobacz sam, jak Ciumbaki łażą tam i siam,
bo Ciumbaki cały Elten zna,
Ciumbak to niezły gad".
Czy jakoś tak. Mogłam pokręcić.
#28 denis333
Jak dla mnie to takie troszkę dziecinne. I o ile rozumiem okoliczności, to moim zdaniem ingerencja w blogi jest już tutaj trochę nie na miejscu. Niby tylko nazwa, ale jednak gdy ktoś z zewnątrz przyjdzie sobie nas poczyta akurat dzisiaj, to może sobie różne rzeczy wysunąć w głowie ;)
#29 mucha
dokładnie a wy swoimi tekstami jeszcze to podkręcacie
#30 monstricek
A mnie dziś ciumbaki raczej omineły. Smuteczek.
#31 Julitka
Dołącz do nas! Czekamy!
--Cytat (monstricek):
A mnie dziś ciumbaki raczej omineły. Smuteczek.
--Koniec cytatu
#32 monstricek
Oczywiście. Gdzie mam wysłać cv?
#33 Julitka
Nie musisz! Daj się zaciumbaczyć!
#34 monstricek
Już.
#35 lola
Ale się wszystko pociumbaczyło. :D
#36 monstricek
Niech tak będzie i nadal.
#37 pajper
@denis
Nie chcę robić offtopu w tak poważnym wątku, powiem tylko jedno, a ew. dalszą dyskusję proponuję przenieść do innego wątku.
Jeśli definicją dorosłości jest patrzenie na wszystko poważnie, bez śmiania się, zrobienia czasem czegoś szalonego... To ja za taką dorosłość dziękuję.
Poza tym, to nie nasza wina, to wszystko ciumbaki.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#38 pates
sporo itak blogów nie jest zaciumbaczonych
#39 Julitka
Cóż za przeoczenie!
#40 pates
jak widać. Ale najleprze było, jak wchodziłem w ostatnio aktualizowane i pusta lista