Nowości

Mechanik, czyli symulator własnego warsztatu!

Założony przez zegarmistrz 44 wpisy ostatni wpis 4 miesiące temu Strona 1 z 3

#1 Edytowano

Witajcie, najmocniej, wszyscy eltenowicze!
Oto i prezentuję wam swoją pierwszą, grę, czyli Mechanik!
Jeżeli marzyłeś, kiedyś aby zostać mechanikiem samochodowym i mieć własny, warsztat, to bardzo dobrze trafiłeś, bo mechanik jest właśnie dla ciebie!

Narazie, gra jest darmowa, co ciekawe jest to gra konsolowa, bo nie ukrywam, ale marzył mi się taki troszkę oldschoolowy styl.
Także, zapraszam do testów, gra może mieć jeszcze coś błędnego, ale to też zapraszam do raportowania, będę nanosił sukcesywne poprawki.
Także zapraszam. Grę możecie ściągnąć pod tym linkiem
https://www.dropbox.com/scl/fi/fljoqsjy9w3rgvvd71ohl/Mechanik-Setup-2026.02.10.exe?rlkey=6db7yxmn9v8poausd9ou0oxf9&dl=1

Mnie się gra podoba chodź jak mówił michał trzeba to i owo poprawić. ja polecam wam ją jeśli chcecie spróbować. Jest to troszeczkę styl jak w warsimie 1 wybierz to 2 to 3 to i tak dalej. Nie trzeba niewiadomojakiej klawiszologii.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Witam, sam tą grę pisałeś, czy z ai?

zgłaszam nie zapisywanie się stanu gry u nie. Komunikat jest, że niby się zapisało a po uruchonmieniu gry i chęci wczytania stanu gry twierdzi, że nie ma żadnego zapisu i klops. Przy takim stanie szkoda grać choć gra mi się podoba. Ale niestyety poświęcony czas idzie w kosmos. Proszę o przyjżeniu się temu błędowi.

Przepraszam za zamieszanie już jest wszystko ok. Zapisuje się normalnie bez problemu.

Michał to robił na codexie. Jak naprawi mu się komp chętnie odpowie na wasze pytania. Byłem pierwszym beta testerem mechanika więc mu to przekażę.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Dokładnie, korzystałem z codexa, gra będzie rozwijana, bo już widzzę,, potencjał, w tym by ją dalej rozwijać.

ło panie, dobre to to

tylko że jak czekasz na części powinieneś mudz kontynuować naprawe innych ałt.

Fajna gierka, i do tego po polsku.
Tralalalalaaaaaaaaaaaaaa!

#11 1 polubienie

ale z tym zapisem jednak jest problem bo mi znowu zniknęła moja cała praca wczorajsza się niby zapisywało ale dzisiaj po włączeniu nie ma zapisu

to samo potwierdzam problem.

Ok! Dziękować, za błędy, pochylę się nad zapisem, boto tak być nie może.

Najprawdopodobniej w weekend nad tym usiądę

ok dzięki bo gierka wygląda super

#16 1 polubienie

no, jest zajebista!

Dodaj jakiś lanowy coop
Sam tupy jest zajebistym człowiekiem

W jakim języku jest to pisane?

#20 Edited

Struktura jasno wskazuje pythona.

-- (Mk242):
W jakim języku jest to pisane?

--