Nowości

Mechanik, czyli symulator własnego warsztatu!

Started by zegarmistrz 44 posts last post 4 months ago Page 2 of 3

Tak btw Sugerowałbym lepsiejsze zabespieczenie pakowania tego pythona do .exe. W tej chwili kod źródłowy jest stosunkowo łatwy do zdebuildowania.

Cześć! Zawsze chciałem mieć symulator mechanika. I teraz go mam, ale nie jest w moim języku. Nawet jeśli mogę używać tłumacza, to spowoduje to opóźnienia w grze, ponieważ nie będę mógł odczytać poleceń za pomocą strzałek, tylko będę musiał czekać 30–40 sekund, aż tłumacz przetworzy tekst. Otworzyłem warsztat i zapisałem, ponieważ musiałem iść na obiad, nacisnąłem klawisz F4 i nic nie zostało zapisane. Jestem Rumunem i chciałbym mieć wsparcie w wielu językach, nawet jeśli tłumaczenia byłyby wykonywane przez AI.

Ooo słuszne, uwagi, akurat, tak się składa, że ruszyłem nad pracami nad mechanikiem, także dzięki wprowadzę mocniejsze zabezpieczenia, zapis już poprawiony, a tłumaczenia też świetny pomysł.

Cześć! Czekam na update z poprawionym zapisem i tłumaczeniami – super pomysł! Jeszcze jedno: za mało różnych imion klientów. Zawsze przychodzą ci sami klienci z innymi autami, bo jest mało nazwisk. Dodaj więcej imion (np. 50+), żeby było realistycznie i nie powtarzało się! Dzięki! 🇷🇴

Czy tą grę da się pobrać też na komputer czy tylko na plestejszyn? Jeśli tak to czy mógłbym prosić o jakiegoś linka gdzie po naciśnięciu w go z automatu zacznie sie pobierać? będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam

nawet nie ma na playstation xd

A jaki to język? jakim językiem się posługujesz?
-- (Cosmin):
Cześć! Zawsze chciałem mieć symulator mechanika. I teraz go mam, ale nie jest w moim języku. Nawet jeśli mogę używać tłumacza, to spowoduje to opóźnienia w grze, ponieważ nie będę mógł odczytać poleceń za pomocą strzałek, tylko będę musiał czekać 30–40 sekund, aż tłumacz przetworzy tekst. Otworzyłem warsztat i zapisałem, ponieważ musiałem iść na obiad, nacisnąłem klawisz F4 i nic nie zostało zapisane. Jestem Rumunem i chciałbym mieć wsparcie w wielu językach, nawet jeśli tłumaczenia byłyby wykonywane przez AI.

--

Moim językiem ojczystym jest rumuński. Przedstawię się najpierw w języku angielskim, a następnie w moim języku ojczystym, aby sprawdzić, jak to brzmi.

Nie wtrącaj się, to znaczy mój angielski. To zepsuta kapusta. rooooooflfll

pytanie do autora gry czy wiadomo kiedy się pojawi aktualizacja?

Jak mi się dzisiaj uda, to najprawdopodobniej będzie dzisiaj, a jeśli nie, to napewno w tym tygodniu.

dzięki za odpowiedź

oj jak to warsimem pachnie, weź to przetłumacz na jakieś audiogames wrzuć.

Pytanie do twórcy czy coś wiadomo o nowej wersji? Prawie 2 tygodnie minęły i cisza.

a, może by to zrobić opensource aby ludzie ulepszali i robili wersje na inne systemy?

Narazie cisza bo michał też pracuje i do piero od piętnastej ma w ogóle możliwość robienia czego kolwiek z codexem.
Cholerne wstrętne sample w suno!

a opisze mi ktoś jak to zapisać i tak dalej?

o taki błąd jest przy zakupie części nie można kupić części naprzykład 29

ale gierka super