Witam w jaki sposób mogę ustawić np. miecz lub inny element na mojej postaci? Jeżeli nie mam nic na klatce piersiowej to co wtedy? Pozdrawiam gra jest bardzo ciągająca.
Dobry wieczur w jaki sposób urzywa się portalu miejskiego? Mam też drógie pytanie do Państwa w co to jest zwuj inferno? Pozdrawiam i życzę miłego grania
ale miecz to jest broń, na klatę zakłada się zbroje więc nie ma to związku między jenym a drugim bo to są inne kategorie uzbrojenia.
Co do portalu to używasz go jak zaklęcia. Naciskaz s żeby otworzyć listę ze spelami wybieraz męski portal i aktywujesz go enterem. Potem naciskasz w i wtedy pod kategorią portals powinien pojawić się town portal.
Zwój inferno pozwala ci na użycie spela inferno, czyli jakiś ognisty atak. Zwoje działają jednorazowo czyli jeżeli masz zwój inferno, albo ściana ognia, to możesz danego zwoju użyć tylko raz. Używanie czarów w tn sposób nie zużywa many.
klikasz na nowe i on powinien zamienić Wyjątkiem są pierścienie jeżeli masz już ubrany lewy i prawy pierścień to musisz najpierw zdjąć np lewy żeby móc ubrać nowy.
Witam wszystkich graczy mam pytanie ponieważ pod numerami 1234... dodałem mikstury życia niestety nie działają. Czy to jest wina moda? Czy musze zreinstalować gre? Dodam iż wcześniej działało bezbłędnie. Pozdrawiam
Witam wszystkich graczy mam pytanie darowałem życie demonowi na czwartym poziomie oraz odebrałem od niego prezenty. Co mam dalej zrobić? Pozdrawiam Wruciłem do wioski lecz nikt z mieszkańców nie dał mi nowego zadania.
Bo może już nie masz żadnego zadania, jest pewna pula według której losują ci się zadania, o ile nie wyłączałeś w opcjach żeby pokazywały się wszystkie zadania a nie były losowe. Jeżeli po rozmowie z npc nie pojawiło ci się żadne zadanie, to pozostaje ci poprostu przechodzenie każdego piętra aż dojdziesz do piekła, a potem do lazarusa i wreszcie do samego diablo.