No i tego... Gdzie się w końcu macie zamiar spotykać, bo my to będziemy w sobotę przed dziesiątą rano, można by się zejść z Wami... ;) Chyba, że nie chcecie
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
A do czego im informacja skąd jestem i o której przyjeżdżam? I dlaczego na tym formularzu nie ma opcji "nie dotyczy" np co do godziny przyjazdu czy któregoś konkretnego dnia? W poniedziałek to my tam raczej nie mamy już czego szukać, a formularz trzeba wypełnić. Nie wiadomo nawet do czego on im do końca jest potrzebny i w związku z tym nie wiem, które informacje mogę sobie tak naprawdę pominąć
No jakby tu rzec... Więcej linków do formularza nie widzę tylko jeden. I tam znajduję zwroty typu "czy chce pan/pani" to czy tamto względnie pole na imię i nazwisko. No to brzmi dość indywidualnie
Mnie tam wystawa najbardziej interesuje. A panele może i zajrze. A do Lasek sam pojade, bo tyle jeździłem, że... :)
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Z tego samego co 708. Trasa ta sama, ale tylko numer inny. Przystanek też ten sam aby wysiąść. Tylko chodnik jest nieco szerszy.
A tu informacje na temat wystaców z biuletynu: Lista wystawców Producenci i sprzedawcy • Altix • Ambutech • Bocciasport.com • Brawo • Dolphin Computer Access ltd. • E.C.E Konrad Łukaszewicz • Freedom Scientific • Ilusi • InsideVision • INVIEW MEDICAL • IWorldServise • Medison Wojciech Maj • Optelec • Rehan Electronics Ltd. • (RNIB) Royal National Institute of Blind People • Robot manufacture • Transition Technologies • ViewPlus Technologies
Przedstawiciele organizacji niewidomych z zagranicy • Białoruś • Bułgaria • Gruzja • Izrael • Kenia • Mołdawia • Rumunia • Serbia
Instytucje i organizacje • Akademia Górniczo-Hutnicza • Cricoteka • Fundacja Kołobajki • Fundacja Szansa dla Niewidomych • Galeria Arsenał • Muzeum Azji i Pacyfiku • Muzeum Narodowe w Kielcach • Stowarzyszenie działań twórczych i rozwoju „Nawigacja” • Szkoła Policealna Integracyjna Masażu Leczniczego nr 2 w Krakowie • Towarzystwo Opieki nad Ociemniałymi w Laskach • Uniwersytet Medyczny w Łodzi • Towarzystwo Pomocy Głuchoniewidomym • Tyflografika
W niedziele zostałem wciśnięty do pracowni masarzu więc zwiedzających zapraszam, ale jak byście się gdzieś tam kiedyś tam spotykali to też się wyrwę. :D
Słuchajcie. Pewnie trochę nas jótro gdzieś tam będzie, ale odnalezienie się zakrawa raczej na cód. Na Eltenie nie ma możliwości rozmów grupowych po za chatem, co chyba wymaga kompa więc proponuję Whatsapp, bo to mobilne i umożliwia w miarę wygodne komunikowanie się w grupie. ktoś przeciw?