Wątki archiwalne

Reha for the blind in Poland 2018 i 2019 (integracyjnie)

Założony przez gadaczka 153 wpisy ostatni wpis 6 lat temu Zamknięty Strona 5 z 8

#81 1 polubienie

Wstępnie planuję się pojawić na mszy w Laskach. Potem, powiedzmy, mogę chwilkę zostać, ale będę uciekał do Warszawy.
A więc ew. spotkanie, w ramach możliwości, proponuję zaraz po mszy, koło 12:00.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#82 1 polubienie

Czyli tak...
My z Julitą będziemy na mszy i chwilę po niej, ale dosłownie moment, integracyjnie, nie rehowo, że tak to ujmę.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

No to musowo się spotkać. :)
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

#84 1 polubienie

My pewnie podobnie.

#85 1 polubienie

A w sobotę kto się chce spotykać i o której? Bo ja w Warszawie jestem, ale mogę raczej od jakiejś 13 w górę, więc jak ktoś np. nie jest na wszystkich panelach, albo nie musi być na początku zwłaszcza, to jestem
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

Ja jestem w Wawie, i napewno na wszystkim nie bende. A spotkać chętnie. :) To teraz.
Tomecki z Dawidem w niedziele. Jamajka w sobotę i kto jeszcze. Ja mogę w jeden i drugi, no i poniedziałek.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

My chyba nawet wolelibyśmy w sobotę.

#88 1 polubienie

ja niedziela bo blisko :D

Możę byśmy się do czegoś, albo na coś przenieśłi z tymi ustaleniami. Tylko na co?

Zostaje chbya osobny wątek.

Ja jetem w sobotę o 12 w wawie, od razu ponoć mamy mieć posiłek i jechaż z Poznaniem do centrum zawieść bagarze, więc z tego się nie urwiemy. Potem można myśleć. CO do niedzieli, w laskach będę, także jestem otwarty
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

#92 1 polubienie

W ostatniej chwili, czyli że wczoraj :D, wymyśliliśmy sobie z Kazkiem5p, że moglibyśmy w sumie pojechać na własną rękę. Spać by było gdzie, pociągi już mamy upatrzone. Tylko słuchajcie, czy to warto? W sensie wyłącznie organizacyjnym się teraz pytam. Czy jest jeszcze coś, co trzeba by załatwić, żeby się pojawić, jakieś rejestracje, informowanie kogoś, cóś? Dodam, że chodzi nam głównie o integracyjną stronę spotkania.

#93 1 polubienie

Zobacz, czy jest jeszcze dostępny formularz rejestracyjny. W teorii być powinien, bo w sumie chyba nie ma to znaczenia dla nich poza statystykami.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Ponoć teoretycznie mam, bo ilość miejsc na salach jest ograniczona, ale jakiejś wagi nikt chyba do tego nie przykłada.

O to mi właśnie chodziło.

no zarejestrować się warto ale nie powinni robić problemu
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

#97 1 polubienie

No to warto czy nie warto? WYgonią kogoś z Lasek albo z Kopernika jeśli przyjdzie bez rejestracji czy nie?

Raczej nie wygonią.

Warto, bo przecież to zajmuje 5 minut, zwłaszcza jeżeli formularz jest jeszcze dostępny.

#100 1 polubienie

Hm... A jeśli nie będziemy w poniedziałek? Całą reszta jest raczej bez limitu uczestników, więc to chyba nie ma sensu