Eltevent! Piękne to jest! Może tak nazwiemy zlot? xd. Nareszcie jakieś pomysły! Ja proponuję zrobić to przed samymi spotkaniami, bo to rusza o 15 czy 16 tak serio. Drugie pytanie. Czekam i czekam, czytam i czytam ten plan, a dostaję tylko ogólniki. Czy ktoś wie coś konkretnego? Kto tam będzie, to niby widzę, ale czy wy coś polecacie, coś jest konkretem? Bo ja też wam mogę powiedzieć, że na forum są dyskusje o niepełnosprawności, na których dyskutuje się o różnych problemach niepełnosprawności, a dyskusje prowadzą osoby niepełnosprawne, dlatego wiedzą, co mówić o problemach niepełnosprawności. Ale to tak jakby mało mówi, o czym te dyskusje serio są. xd. WIęc, co tam jest takiego, żeby serio było do zobaczenia? TYlko weźcie tak się wczujcie w normalnego człowieka, czyli nie to, że: aaaaa, oni tam nic nowego nie pokazują, wszystko wiem i widziałem, a mówi to osoba informatyczna bardzo, techniczna bardzo i ogólnie wiedząca 5 razy tyle ile zwykły użytkownik. Spójrzcie na to z perspektywy zwykłego usera i coś doradźcie, bo mi ten termin raczej nie pasuje i chciałabym się pojawić na eltenevencie, ale potem, to nie wiem, czy zostawać.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Jak wam się podoba pomysł na niedziele? Chodzi mi o wyjazd do Lasek.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Ja zciągnołem pdf ze strony, ale jeśli chcesz bardziej rozbudowany plan to nie wiem.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
This site uses cookies to enhance your experience.