Kochani, kto w tym roku wybiera się na wydarzenie? Jako, że od Centrum Nauki Kopernik mieszkam jakieś pareset metrów, stwierdziłam, że pójdę pierwszy raz. Jak to właściwie wygląda - trzeba przyjść samemu/z przewodnikiem, czy pomagają wolątariusze?
Ja chętnie pujdę, więc możemy gdzieś spotkać. :) I z przewodikiem będzie lepiej, bo tłumy straszne. A po za tym, nie wiem jak będzie, bo było robione w Pałacu.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
No to jakoś do ogarnięcia, ale lepiej, abyście się razem trzymali. Czyli za łokcie. żeby was tłum nie rozdzielił. A oko poprostu powie jakie stoisko itp. Można Pytać, ale wydaje się łątwiej. :)
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
@julitka i reszta, ja się wybieram na rehę na 100%. Jak to poprzednicy już mówili, dla mnie to też bardziej okazja do spotkania z ludźmi, bo Warszawa to jednak Warszawa. Ja zawsze byłem z kimś ale znam takich, co w orientacji mistrzowie a sami na rehę przewodnika biorą, więc raczej warto.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
Co do mnie, to zależy, jak mi się plany ułożą, bo akurat ta połowa października jest odrobinkę niepewna, ale, jeżeli dam radę, chętnie zobaczę, co w tym roku proponują. ;)
Można w ogóle by zorganizować spotkanie Eltenowiczów. Ale, obawiam się, to musicie załatwiać we własnym zakresie, gdyż mnie najprawdopodobniej nie będzie.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Najczęściej tak, jak jest ogarnięty wystawca to ci nawet wyjaśni, co gdzie. Czasem, zwłaszcza, jak się zna angielski, uda się wyrwaćjakiegoś reprezentanta firmy i nawet z nim bardziej technicznie pogadać
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
Nie na wszystko warto moim zdaniem. Ja byłem pare razy i część z tych paneli to wielcy specjaliści szczycący się własną mądrością, których godzinny wykład możnaby spokojnie ująć w jednym tweecie.