Archiwum Eltena

Czasowe zawieszenie projektu

Założony przez pajper 269 wpisów ostatni wpis 7 lat temu Zamknięty Strona 6 z 14

#101 1 polubienie

No dobra, ale tak teoretycznie, tak jakbyś miał naprawdę wyciągnąć na maksa termin i jeszcze dołożyć spory margines to da się coś powiedzieć?

#102 1 polubienie

No dobra, spróbujmy... 4 tygodnie?
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

No i to jest jakaś informacja, nawet ten poprzedni post mi wystarczy.

#104 1 polubienie

OK, no to czekamy ;)

No to pozostaje tylko czekać
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Uważam, że informacja została podana zbyt późno. Na 3 dni wcześniej można sobie podać informację o przerwie 2 godzinnej w działaniu programu. Jeżeli ktoś będzie wchodził rzadziej, a są tacy userzy,którzy zaglądają przykładowo raz w tygodniu, pomyśli, że to definitywny koniec Eltena.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

Tym bardziej, że to się stanie w niedzielę, kiedy najwięcej ludzi kożysta, bo mają więcej czasu na przykład.
No i jeszcze raz proszę, dajcie nam chociaż wiadomości.
4 tygodnie, to nie jest taki krutki czas.

A ja się zaczynam zastanawiać czy to rzeczywiście nie będzie dobry pomysł, o ile oczywiście dobrze rozumiem powody takiego ruchu. Od kilku miesięcy Elten nabiera ogromnej prędkości, ilość ujżytkowników, postów i w ogóle tzw. contentu rośnie lawinowo i trzeba faktycznie to wszystko uporządkować, bo może dojść do rzeczy dużo groźniejszej niż jeden z drugim hejter, któremu się nudzi. Nie wiem czy pamiętacie taki wątek, w którym pytałem czym jest Elten. Zaskoczyły mnie odpowiedzi, z których wynikało, ze w zasadzie to nie wiadomo. Do tego dochodzi coraz więcej pomysłów użytkowników na to, co warto tutaj zrobić, w którą stronę pociągnąć i jeśli ta przerwa ma być m.in. uporządkowaniem tych kwestii, wprowadzeniem jakiegoś widocznego regulaminu to jestem całym sercem za taką przerwą, bo faktycznie jakieś pozbieranie całości i określenie kierunku rozwoju jest bardzo potrzebne, zwłaszcza, że użytkownikó jeszcze nie ma tak wielu aby stanowiło to jakąś globalną katastrofę.

jasne ze zamkniecie projektu niejest fajne, bo ci ktorzy chcieli zeby tak bylo beda sie czuli jako zwiciescy, a tak nie ma byc.

mojim zdaniem mialo by w elten naszybko powstac cos jak ksiazka adresowa, albo moze jakas www z przyciskiem typu dodaj kontakt, i gdzie ludzie moga zostawic swoje kontakty, naktorych inni moga ich poza eltenem kontaktowac.
ja napewno bym tam namiary na siebie dodalam.

Ale to nie ma mowy o zamknięciu, tylko zawieszeniu.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

a niemowilam, tym ktorzy dawida nielubia chodzi tylko oto zeby wygrac.
odcituje komentarz z jednego blogu gdzie nasz anonimowy pisze cituje:
"Wreszcie Dawidek pokazał nam jaki jest."
no i o to tym wszystkim chodzilo zeby go zlamac.
i niestety, sie udalo

@Tomecki
W punkt.
A co do reszty. Nawet jeśli będzie się cieszył, to góra przez miesiąc. Potem zrzednie troszkę minka.

wlasnie ze nietylko meisiac sie bedzie ciesil, bo ja jestem prawie przekonana ze ten projekt padnie totalnie.

a czemu tak myślisz?

jezu, gościu, wypier......... że tak powiem

nie nieznam go, ale chciala bym
w kazdym badz razie jak sie cos nibi zawiesza to niema gwarancji ze to nie koniec.

nie nalerzy zgóry zakładać,że jak projekt jest zawieszony, to odrazu upadnie. wten sposób dolewacie dawidowi oliwy do ognia, zamiast go wspierać.

Fakt, gwarancji nie ma. To nie znaczy jednak, że nie można uwierzyć w czyjeś słowa, a ciągle, już do znudzenia jest powtarzane, że projekt nie został zamknięty, nie upadł, ani nic w tym stylu. Nie przyczyniajmy się wszyscy do powstawania takich plotek, skoro nie chcemy, żeby krążyły.

#120 1 like

Tomecki, dobrze powiedziane :)
🇺🇦 🇵🇱