Czasowe zawieszenie projektu
Wróć do Archiwum Eltena#101 Zuzler
No dobra, ale tak teoretycznie, tak jakbyś miał naprawdę wyciągnąć na maksa termin i jeszcze dołożyć spory margines to da się coś powiedzieć?
#102 pajper
No dobra, spróbujmy... 4 tygodnie?
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#103 tomecki
No i to jest jakaś informacja, nawet ten poprzedni post mi wystarczy.
#104 Zuzler
OK, no to czekamy ;)
#105 lukasz1993258
No to pozostaje tylko czekać
#106 gadaczka
Uważam, że informacja została podana zbyt późno. Na 3 dni wcześniej można sobie podać informację o przerwie 2 godzinnej w działaniu programu. Jeżeli ktoś będzie wchodził rzadziej, a są tacy userzy,którzy zaglądają przykładowo raz w tygodniu, pomyśli, że to definitywny koniec Eltena.
#107 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
Tym bardziej, że to się stanie w niedzielę, kiedy najwięcej ludzi kożysta, bo mają więcej czasu na przykład.
No i jeszcze raz proszę, dajcie nam chociaż wiadomości.
4 tygodnie, to nie jest taki krutki czas.
#108 tomecki
A ja się zaczynam zastanawiać czy to rzeczywiście nie będzie dobry pomysł, o ile oczywiście dobrze rozumiem powody takiego ruchu. Od kilku miesięcy Elten nabiera ogromnej prędkości, ilość ujżytkowników, postów i w ogóle tzw. contentu rośnie lawinowo i trzeba faktycznie to wszystko uporządkować, bo może dojść do rzeczy dużo groźniejszej niż jeden z drugim hejter, któremu się nudzi. Nie wiem czy pamiętacie taki wątek, w którym pytałem czym jest Elten. Zaskoczyły mnie odpowiedzi, z których wynikało, ze w zasadzie to nie wiadomo. Do tego dochodzi coraz więcej pomysłów użytkowników na to, co warto tutaj zrobić, w którą stronę pociągnąć i jeśli ta przerwa ma być m.in. uporządkowaniem tych kwestii, wprowadzeniem jakiegoś widocznego regulaminu to jestem całym sercem za taką przerwą, bo faktycznie jakieś pozbieranie całości i określenie kierunku rozwoju jest bardzo potrzebne, zwłaszcza, że użytkownikó jeszcze nie ma tak wielu aby stanowiło to jakąś globalną katastrofę.
#109 adelcia
jasne ze zamkniecie projektu niejest fajne, bo ci ktorzy chcieli zeby tak bylo beda sie czuli jako zwiciescy, a tak nie ma byc.
#110 adelcia
mojim zdaniem mialo by w elten naszybko powstac cos jak ksiazka adresowa, albo moze jakas www z przyciskiem typu dodaj kontakt, i gdzie ludzie moga zostawic swoje kontakty, naktorych inni moga ich poza eltenem kontaktowac.
ja napewno bym tam namiary na siebie dodalam.
#111 lukasz1993258
Ale to nie ma mowy o zamknięciu, tylko zawieszeniu.
#112 adelcia
a niemowilam, tym ktorzy dawida nielubia chodzi tylko oto zeby wygrac.
odcituje komentarz z jednego blogu gdzie nasz anonimowy pisze cituje:
"Wreszcie Dawidek pokazał nam jaki jest."
no i o to tym wszystkim chodzilo zeby go zlamac.
i niestety, sie udalo
#113 Elanor
@Tomecki
W punkt.
A co do reszty. Nawet jeśli będzie się cieszył, to góra przez miesiąc. Potem zrzednie troszkę minka.
#114 adelcia
wlasnie ze nietylko meisiac sie bedzie ciesil, bo ja jestem prawie przekonana ze ten projekt padnie totalnie.
#115 lukasz1993258
a czemu tak myślisz?
#116 lukasz1993258
jezu, gościu, wypier......... że tak powiem
#117 adelcia
nie nieznam go, ale chciala bym
w kazdym badz razie jak sie cos nibi zawiesza to niema gwarancji ze to nie koniec.
#118 lukasz1993258
nie nalerzy zgóry zakładać,że jak projekt jest zawieszony, to odrazu upadnie. wten sposób dolewacie dawidowi oliwy do ognia, zamiast go wspierać.
#119 Elanor
Fakt, gwarancji nie ma. To nie znaczy jednak, że nie można uwierzyć w czyjeś słowa, a ciągle, już do znudzenia jest powtarzane, że projekt nie został zamknięty, nie upadł, ani nic w tym stylu. Nie przyczyniajmy się wszyscy do powstawania takich plotek, skoro nie chcemy, żeby krążyły.
#120 Monia01
Tomecki, dobrze powiedziane :)
🇺🇦 🇵🇱