Forum

Najgorszy dzień w życiu

Integracja Eltenowiczów

daszekmdn

#1 ·

Edytowano
Jest wątek najlepszy dźwięk świata, powstał też najgorszy dźwięk świata. Jest i wątek Najlepszy dzień w życiu. A co z tym najgorszym? Takiego nie ma, to od teraz jest. Nudzi mi się chyba dzisiaj że przeglądam stare wątki i tworzę nowe :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Zuzler

#2 ·

No, ja chyba taki dzień mogłabym wskazać, ale tego nie zrobię, bo nie lubię wybebeszać się przed całym internetem.

Monte

#3 ·

Było kilka takich dni, których delikatnie mówiąc, nie wspominam najlepiej w tym takie, w których mogłam stracić życie.
Give me a sign.

MarOlk

#4 ·

Ciężko strasznie stwierdzić, zwłaszcza by było to obiektywne. Przecież aktualny nastrój czy stan psychiczny ma na postrzeganie ogromny wpływ.

camila

#6 ·

Edytowano
Jak zaczęłam tracić słuch dwa miesiące przed maturą przez chorobę Meniere'a. Od kilku dni zgłaszałam mamie, że coś jest nie tak, obudziłam się z pełnym uchem i szumem, kilka dni później miałam pierwszy atak choroby i ogromną utratę słuchu. Potem sterydy, itp. Mama do tej pory sobie wyrzuca, że posłała mnie do szkoły zamiast pojechać ze mną do szpitala.
ENFP

djdenismusic

#7 ·

Dzień, w którym okazało się, że osoba, której wówczas bezgranicznie ufałem okazała się kłamać w każdej kwestii, która w jakimś stopniu mnie dotyczyła.