kontakty fizyczne.
Wróć do Inne#61 cinkciarzpl
Aby jeszcze to wszystko na pewno się stało, zbawienie znaczy się, proponuję dziewczyny małe biczowanko w ramach umartwienia ciała. Ja już swój bacik zakupiłem, specjalny, święcony. :D
#62 Julitka
Kochani, wszystko fajnie, ale bez offtopu proszę! :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#63 Zuzler
Ale biczowanie samodzielnne czy zbiorowe, bo jeśli zbiorowe, to jeszcze biczowany pomyśli, że biczujący chce czegoś więcej.
#64 magmar Konto zarchiwizowane
Do koloru do wyboru.XD
#65 Zuzler
Ale to niezręczna sytuacja jest bardzo, kiedy biczowany myśli tak o biczującym.
#66 magmar Konto zarchiwizowane
A to już jego problem.
#67 magmar Konto zarchiwizowane
Pamiętajcie starą rzymską zasadę chcącemu nie dzieje się krzywda!
#68 cinkciarzpl
O to to. :D
#69 sanklip
Ale offtop robicie,
nie na tego typu dyskusję to miejsce.
Co do przeprowadzania w ogóle.
Na początkowym etapie znajomości z jednym osobnikiem,
ten za każdym razem,
chcąc mnie prowadzić,
chwytał za...
laskę* i to przy samej końcówce.
Irytowało mnie to.
Ale już się wyjaśniło i wie,
jak przeprowadzać prawidłowo.
*laskę białą oczywiście :P
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#70 magmar Konto zarchiwizowane
My rozmawiamy o kontaktach fizycznych. Biczowanie to też hmmm swego rodzaju kontakt.:)
#71 cinkciarzpl
No dokładnie. Są nawet tacy, co ich to nakrynco. Ale to może faktycznie nie tu hihi
#72 magmar Konto zarchiwizowane
Jak to nie tu?XD
#73 cinkciarzpl
No w sumie wątek się nazywa kontakty fizyczne :P Tjaa już widzę tutaj takich wyuzdańców. Asz doznałem ekstazy :P
#74 teletubis
hmm no mnie denerwuje jak faceci niewidomi odrazu zabierają sie za macanie. Ja rozumiem włosy, twarz, ręce, ale bez jaj niektorzy faceci niewidomii wykorzystują swoją niepełnosprawność, Raz że to zraża, a dwa że podobno nie wygląda zbyt fajnie. Ja też jestem niewidoma ale nie macam facetow.
#75 cinkciarzpl
Teletubis, to o czym mówisz ma nawet swój odpowiednik w internecie i to jest po prostu straszne. Serio, będąc dziewczyną chyba nie za bardzo wychylałbym się na grupach towarzyskich i innych takich luźnych, bo 90 z tych gości myśli że każda marzy tylko o tym jak by tu się z nim przespać i że wystarczy jedynie kliknąć, nacisnąć magiczny guzik. Piszą do obcych babek, wydzwaniają, i po jednej rozmowie już emotki typu pocalunki, teksty typ uwielbiam cię itd. A babki z niskim poczuciem własnej wartości nie potrafią się od takiego gówna uwolnić, no bo każdy lubi jak mu miło i możesz tłumaczyć, że skoro go nie chcesz to zablokuj, niech nie marnuje on swojej energii. Ale nie. To samo się dzieje zresztą wszędzie, nawet na whatsappie na grupach niby technicznych potrafią wypisywać prywatnie niektórzy zawodnicy.
#76 balteam
No niestety prawda, głównie faceci tak robią.
#77 Lowca_Androidow
Ale to o czym piszecie to nie tylko dotyczy niewidomych, takie zachowania, natrętne wiadomości, szybkie numerki i poczucie boskości oraz samouwielbienia u facetów jest również spotykane i to często u widzących.
Co do macania, jak to tutaj zostało określone, sam niejednokrotnie wykorzystywałem sytuację i sobie "obejrzałem" bioderka, pośladki, to normalne, nie ma w tym nic złego, widzący po prostu popatrzy i tak robią, obluka dziewczynę całą, nie tylko twarz, ale właśnie i biodra, tyłeczek i nogi, a niewidomy dlaczego ma się ograniczać jedynie do twarzy?
Nie mówię tu o macaniu w dosłownym tego słowa znaczeniu, ale o delikatnym "obejrzeniu", jest znacząca różnica i miłoby by ło gdyby dziewczyny, potrafiły dostrzec tą różnicę.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#78 balteam
Miło by było raczej jakby niewidomi dostrzegli, że jest duża różnica jak ktoś ciebie dotyka nawet wg tego co ty mówisz Łowca. Nie w drugą stronę.
U widzących też oczywiście takie osoby się trafiają, ale po opowieściach kobiet stwierdzam, że u niewidomych częściej.
#79 teletubis
no tak tylko nie powinno sie macać. to że nie widzisz nie zwalnia cie z tego że trzeba szanowac dziewczyny. Bo może ta dziewczyna nie ma ochoty zebyś macał nawet delikatnie ją po tyłku. Ja jak by mnie facet zmacał po tyłku to by dostał z liścia i nie patrzyła bym na to że nie widzi. Ja też jestem niewidoma i nie wyobrażam sobie macać facetow po tyłku, a przecież dziewczyny widzące patrzą na tyłek czy klate faceta. myśle że taki facet czuł by sie nie konfortowo jak bym go zmacała nie warzne czy widze czy nie.
#80 DJGraco
Ja nie widzę niczego podniecającego z oglądaniu czyiś piersi, czy pośladków.