Wszedłem normalnie na stronę zdsr.com i tam pobrałem to z menu na tej stronie, oczywiście za pomocą tłumacza, bo tam są chineselitery.
OK. Jednak u mnie tante link nie działa, podany plik xml nie zawiera poprawnych informacji
No mi właśnie też tamten link nie działał, ładowała się chinska strona z możliwością jakiegoś zakupu, a nie było w ogóle pobierania.
Poprawka. Po wklejeniu linku do managera pobierania śmiga bezproblemu problem z przeglądarką
No to jeśli teraz udostępniłeś ten link z najnowszą wersją zdsr to już wszystko gra i jest najnowsza wersja, kto wie, czy już jej nawet nie miałem jak ostatnio reaktywowałem program w zeszłym tygodniu, bo jednak aktualizacji mi w pomocy nie wykazało.
W tantym poście poprawię też link na działający co by inni luda nie musieli się męczyć
No to spoczko wtedy, oby kiedyś zdsr poprawnie czytał wiadomości na poczcie windowsowej, no i żeby były zaimplementowane te elementy, o których już pisałem w powyższych wypowiedziach, czyli jednym słowem żeby on wyszedł poza rynek chinski to będzie git, bo program ma duży zadatek, by może z czasem nawet nieco przebić nvda, jeśli pewne zmiany właśnie, które już nvda posiada zostaną w nim zaimplementowane.
Gracjan, nie było nowej wersji ZDSR. Sorry, ale na drugi raz dwa razy zbadaj to, co napisałeś, bo w ten sposób wprowadzasz ludzi w błąd. Najnowsza wersja jest ze stycznia.
Najnowsza wersja to 1.6.1.0 patch 2. Spokojnie, chłopak się pomylił.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Haha,sam się pomyliłem.Oczywiście to 1.6.2.0 patch 2.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Arek, jakieś zmiany, czy tylko poprawki błędów?
Arek wyśli mi tą klawiszologię jeszcze, bo na moim mejlu nic się nie pojawiło.
Nowa wersja ZDSR 1.6.2.0 Patch 3.
Lista zmian:
- Dodano wsparcie dla regionów ARIA na stronach Internetowych.
- Dodano wsparcie dla powiadomień UIA w Windows 10.
- Poprawiono odczytywanie widokó drzewa.
- Dodano odczytywanie głębokości drzew w widoku drzewa.
- Naprawiono kilka problemów związanych z klawiaturą QQ Wubi.
- Naprawiono problemy zwiazane z odczytywaniem kontenerów.
- Naprawiono problemy z odczytywaniem niektórych pól kombi.
Linki do pobrania:
Wersja komercyjna:
https://storage.zdsr24.com/zdsr/business/installer/zdsr_setup_1.6.2.0_3new.exeWersja młodzieżowa:
https://storage.zdsr24.com/zdsr/yth/installer/zdsr_yth_setup_1.6.2.0_3new.exe
@Nuno poprawiłeś płutno?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
No jeszcze nie wszystko zostało tu poprawione, ale przynajmniej ładowanie strony już jest ogłaszane, no i na messengerze znacznie lepiej działa.
Klawiszologia na mail? A dlaczego nie ma tego nigdzie oficjalnie?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Nuno coś pisał, że jakaś dokumentacja ma niedługo powstać.
Ja teraz borykam się z tym samym problemem w przypadku commentary. potestował bym sobie tą sklepową wersję, ale oczywiście chińczyki tak to ukryli, że za chiny ludowe nie mogę tego znaleźć w normalny, cywilizowany sposób :P
No właśnie fajnie gdyby był jakiś podręcznik taki jak do nvda, to by było naprawdę świetnie w tej materii. Ale i tak już wczoraj odkryłem lepsze rozpoznawanie ocr z zdsr, bo zdsrem możemy dokonać rozpoznania wybranego fragmentu np. zdjęcia, gdzie zdsr powie nam grafika, a nvda można tylko całe okno rozpoznać od góry do dołu, także tu zdsr wygrywa na całej lini.
W nvda też można rozpoznać sobie konkretny obiekt. Wystarczy ustawić się nań nawigacją obiektową, następnie naciskamy ins+r