Stacje radiowe

radio eska - wątek tekstowy

Started by paulinabuczynska98 194 posts last post 3 years ago Page 8 of 10

dzięki.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

A ja w sumie jestem ciekawa, do kturej jest imprezka in the mix w piątki?, bo na wątku głosowym było powiedziane, że do drugiej w nocy.

#144 1 like

Ramówka na stronie zapewne przyjacielem.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Niestety ramówka na stronie niezaktualizowana. Na tę chwilę piątkowa Impreska In The Mix kończy się już o północy.

A no tak. Chyba kończy się o pułnocy, bo puźniej puszczają jakieś polskie chity, jakieś rapsy, czy coś.

Takie to radio, co to widać ma gdzieśsłuchaczy haha.

No niestety. W rmf fm też takie cyrki były

A no właśnie. To czemu eska nie nazywa się radio zet, skoro ma gdzieś słuchaczy. Rmf.fm nie słucham. A jeszcze mi się przypomniało, że jak była gorąca dwudziestka o 19.00 to wtedy imprezka in the miks była od 21.00 do 2.00 w nocy, a jak teraz zmieniła się godzina gorącej dwudziestki to imprezka in the mix jest od 20.00 do 12.00 w nocy.

Najwyżej ten wpis zostanie usunięty, ale zetka też ma gdzieś słuchaczy odkąd tam pracuje Szymon Majewski.

#151 1 like

A czemu Radio Zet nie nazywa się eską? Na głupie pytanie głupia odpowiedź.
-- (paulinabuczynska98):
A no właśnie. To czemu eska nie nazywa się radio zet, skoro ma gdzieś słuchaczy. Rmf.fm nie słucham. A jeszcze mi się przypomniało, że jak była gorąca dwudziestka o 19.00 to wtedy imprezka in the miks była od 21.00 do 2.00 w nocy, a jak teraz zmieniła się godzina gorącej dwudziestki to imprezka in the mix jest od 20.00 do 12.00 w nocy.

--
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

#153 Edited

Zdecydowanie jednak wolę RMF, bo chociaż mają jakiśkontent od np ciekawe podcasty.

#154 Archived

gdzie znajdę aktualne streamy do radia eska np do winampa i etc?

trzymaj tutaj
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#156 Archived

dziękóweczka! :)

nie ma sprawy

Pamiętam dobrze. Miałem kasetę niestety nie moją z nagraniami jeszcze z Manhattanu, ale już w sumie jako Eska. Ale te początki co pokazałeś też pamiętam.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

@Misiek, jak się cofniesz na tej stronie trochę wyżej w katalogach, to i dźwięki z Manhatanu znajdziesz.