EltenLink

#1 Numernabis

Zaktualizował się Whats App pod windowsem, oczywiście musieli zjebać.
Po pierwsze trzeba yło znowu się logować, a po drugie nie działa aktualnie dodatek do NVDA ze skrótami ułatwiającymi pracę.
Znowu się tzreba naklikać żeby cokolwiek osiągnąć.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2025-09-28 22:48

#2 misiek

A spodziewałeś się, że meta kiedykolwiek coś naprawi? Nie te drzwi.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2025-09-29 04:20

#3 Julitka

No to pisz do twórcy dodatku, nie tutaj. W sensie... to jest informacja, pytanie, ostrzeżenie czy co?

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2025-10-01 19:11

#4 guliwer

Jeśli to było do pierwszego posta to raczej to nie było pytanie bo ja tam nie widziałem znaku zapytania:)
Do drugiego chyba nie bo tam nie było nic napisane o dodatku.
Może tak wypadałoby się nauczyć korzystać z funkcji odpowiedz z cytatem?
To nie jest trudne, a dużo ułatwia.

-- (Julitka):
No to pisz do twórcy dodatku, nie tutaj. W sensie... to jest informacja, pytanie, ostrzeżenie czy co?

--

2025-10-01 19:21

#5 guliwer

Masz nadal natywną aplikację Whatsapp?
Nie wiem czy słyszałeś, ale ma jej nie być.
Może masz już tą wersję webową?

-- (Numernabis):
Zaktualizował się Whats App pod windowsem, oczywiście musieli zjebać.
Po pierwsze trzeba yło znowu się logować, a po drugie nie działa aktualnie dodatek do NVDA ze skrótami ułatwiającymi pracę.
Znowu się tzreba naklikać żeby cokolwiek osiągnąć.

--

2025-10-01 19:23

#6 DJGraco

Ja jeszcze mam natywną appkę whatsapp i mi działa.
A skąd info, że ma jej nie być? Chcą zrobić tak jak z meskiem?

2025-10-03 09:20

#7 djdenismusic

Niestety tak. Jak nie tetryczę na webowe aplikacje, tak w tym przypadku to jest na prawdę krok wstecz. Bo obecna aplikacja na komputery jest całkiem sympatyczna.

2025-10-03 10:01

#8 DJGraco

I tak nie korzystałem wiele z Whatsappa więc ta zmiana przejdzie mi koło nosa, no ale fakt szkoda że tak robią.
Ja nie psioczę na webowe aplikacje bo z konieczności muszę niektórych używać ale gdyby były dobre alternatywy uwp czy win32 to używałbym ich zamiast stron.

2025-10-03 13:03

#9 mojsior

a ja tak, mam wyłączone aktualizowanie automatyczne aplikacji ze sklepu windows, więc nadal mam natywną aplikacje która działać nie przestaje i do puki działa to jej będę używać.
Jeśli nie korzystacie z innych aplikacji z windows stora a macie natywną apkę, to wyłączcie automatyczne aktualizacje i nie odpalajcie sklepu, a jak przestanie wam działać, to wtedy zróbcie update ręcznie.

2025-10-25 16:34

#10 DJGraco

No i prawidłowo , ja też mam wyłączone automatyczne aktualizacje w storze i sobie ręcznie aktualizuję bo mam jako taką kontrolę nad tym co mi się aktualizuje i gdzie. A propos Whatsappa to ja podobnie robiłem z Messengerem, używałem natywnej appki tak długo jak się dało a potem jak przestała działać to powróciłem do strony. Niestety bo nie lubię interfaceów webowych ale to się lubi co się ma

Edytowano 2025-10-25 17:16

#11 mojsior

oo webowe interfejsy to rakowina dzisiejszego oprogramowania

2025-10-25 19:33

#12 zywek

Nikogo nie obchodzi, czy webowe interfejsy to rak, za to ludzi obchodzi to, że są łatwo przenoszalne na wszystkie platformy jakie sobie chcesz.

2025-10-26 11:43

#13 djdenismusic

Dokładnie. A dobrze zrobionego webinterfejsu da się na prawdę używać.

2025-10-26 12:42

#14 cinkciarzpl

A ja mam jeszcze zwykłego nativa. :O

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2025-10-27 19:22

#15 djdenismusic

Ja tak samo. jak przyjdzie nowe, to na chuj drążyć. Trzeba się przyzwyczaić. Jak nie ma, to zajebiście.

2025-10-27 19:48

#16 DJGraco

Jak przyjdzie whatsapp web to wywalę to w kosmos. Nie mam tam prawie nikogo do komunikacji to siępoprzenosi na inne telegramy itp.
AAle gdybym na whatsappie miał większą ilość kontaktów to bym się poważnie zastanawiał nad polubieniem się z tym interfaceem webowym.

2025-10-27 22:34

#17 cinkciarzpl

Powiem lepiej. Teraz wleciała aktualizacja.
I jak nie ma webu tak niema.

> na chuj drążyć. Trzeba się przyzwyczaić. Jak ie ma, to zajebiście.

--

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2025-10-27 22:38

#18 paula1

Witajcie, mnie niestety zrobiła się akutalizacja whatsappa i mój błąd, że nie wyłączyłam sobie aktualizacji. Czy ma ktoś z was wersję poprzednią whatsappa na windows?

2025-12-19 21:07

#19 Numernabis

Nic Ci to nie da, bo tak byś musiała reinstalować co tydzień, bo i tak Ci się zaktualizuje, nie da się tej aktualizacji wyłączyć.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2025-12-19 21:42

#20 paula1

To lipa, bo naprawdę ciężko mi się na nim pracuje. Nie mam dostępu nawet do archiwalnych wiadomości.

2025-12-19 23:30