Hm, to ja w kwestii pytania Tomeckiego o nagranie... Tak jak Magmar byłam świadkiem powstawania odcinka specjalnego. A podczas nagrania drugiego odcinka z moim udziałem, mieliśmy przerwę. A na co? Bo Janowski i kilku chłopaków z ekipy chcieli zerknąć na skoki narciarskie. :) Magmar, dzięki za udostępnienie. <3
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
Pewnie dziwicie się skąd mam odcinki. WYobraźcie sobie, że poznałam osobiście Tomka Bednarka, tego co w 3 sekundy rozwalił finał. To jest master. Przyszło mu to jednak bardzo ciężką pracą. https://www.youtube.com/watch?v=wpUV7U2N8pM
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Lwico. Z jakiej przeglądarki i z jakiego systemu operacyjnego korzystasz. Jeśli z i.e. to spróbuj przekleić link do mozilli. Dokładnie go skopiuj. Czase, spacja skopiowana może mieć istotne znaczenie.
Może Was zainteresuje. Aleksandra Budziak > Zawodnicy JTM? Dzień dobry Drodzy, zostałam zaproszona do współpracy przy nowym projekcie muzycznym (teleturniej wiedzowy). Jest to pierwszy i wstępny etap, nie mogę jeszcze podać szczegółów, ale... hura, oto zapraszam Was do udziału w pierwszym castingu! Wstępnym etapem jest część "online". Kto z Was chciałby sprawdzić się w muzycznych zagadkach i wesołej rywalizacji? Chętnych proszę o nagranie się własnym telefonem komórkowym w ramach małego, własnego show, prezentującego Was samych zupełnie nowej ekipie produkcyjnej. Chodzi o nagranie filmiku maksymalnie 1 min 20 sek, w którym ATRAKCYJNIE przedstawicie SIEBIE. Filmik należy przesłać na adres nowymuzycznyteleturniej@gmail.com W wiadomości pisanej, zawierającej załączony filmik, proszę zawrzeć podstawowe informacje o sobie (skąd jesteście, co robicie w życiu, co lubicie robić, gdy nie pracujecie itd), proszę napisać także dlaczego ciągnie Was w stronę turnieju muzycznego, jakie macie podobne życiowe doświadczenia (udziały w różnych programach telewizyjnych: jakich i kiedy), oraz co naprawę myślicie o współpracy, a co o rywalizacji. KONIECZNIE proszę o wyrażenie zgody na przechowywanie i przetwarzanie Waszych danych (imię i nazwisko, numer telefonu kontaktowego i adres poczty e- mail) w ramach castingu do turnieju muzycznego przez firmę Aleksandra Budziak. Na Wasze maile ze zgłoszeniami czekam do końca lutego 2019. W marcu 2019 skontaktuję się z osobami wybranymi do drugiej części castingowej, która odbędzie się w Warszawie, w formie osobistej. Serdecznie zapraszam do castingu. Informację można rozpowszechniać wśród osób, których nie ma w tej grupie. Z radością jednak pierwsze poszukiwania zawodników do nowego programu rozpoczynam wśród Was. psych-Olka