Nawet tego posta nie czytam, bo nie będzie niespodzianki. A myślisz może o nowym formacie? Te same aranżacje podobne piosenki te same pieniądze itd. Norbi wcale nie jest taki zły jak go malują.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
A ja owszem. Nawiasem mówiąc stworzyłam osobny wątek poświęcony temu teleturniejowi. Wg mnie jest dla nas dostępny i możemy działać autonomicznie, a nie np. jak w familiadzie trzeba skrzyknąć ekipę. Wolę odpowiadać za własną wiedzę lub niewiedzę sama niż być częścią odpowiedzialności zbiorowej. Jednak szanuję tych, którzy myślą inaczej.
A ciekaw jestem ile z dźwięków, muzyki itp, które słychać w odcinkach jest już na planie, a co jest dodawane potem. Ile trwa nagrywanie odcinka takiego jedenego z dziesięciu i jeśli wyraźnie dłużej niż potem jest odtwarzane to co jest wyrzucane? Rozumiem, że np rzeczy w rodzaju tłumaczenia niewidomym ile kto ma szans ale co jeszcze?
Tomecki. Bywało tak, że komuś np. nie działał przycisk wtedy trzeba było powtarzać. W dniu, w którym Jerzy nagrywał swój odcinek 1 z 10 zawiesił się rzutnik, nie wiem czy wiesz, ale w finale wszystko jest wyświetlane imiona, szanse itd. Poza tym trzeba było jechać na dworzec po jednego zawodnika (był to wielki finał), a człowiek ugrał w odcinku podstawowym więcej punktów niż zawodnicy w dwóch odcinkach. Opóźnienie było kilkugodzinne.Przed jednym z moich odcinków melodii zawodnik wystraszył się i niemal uciekł. Trzeba było kogoś innego poszukać. Poza tym np. wywiad z gwiazdą też opóźnia nagranie, obserwowałam kiedyś odcinek specjalny. Jak wszystko idzie dobrze to odcinki nagrywają się porównywalnie do czasu emisji. Nie muszę dodawać, że piosenki w jakiej to melodii s są już wcześniej nagrane.Przed 1 z 10 każdy musiał się przedstawić 2 razy. Pierwsza wersja była z zainteresowaniami druga bez. Jak ktoś mówił np. za cicho trzeba było nagrywać jeszcze raz. Poza tym wywiady z zawodnikami są montowane. To chyba tyle, jak przypomnę sobie coś jeszcze dam znać.
Niestety mi to nie działa, czy mogła bym prosić o podesłanie w wiadomośći prywatnej na eltenie w załączniku, lub o wstawienie do plików udostępnionych? Była bym wdzięczna.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.